Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan büdöset fingott a barátom, hogy tegnap este majdnem elhánytam magam. Azóta látni se akarom, de egyfolytában hívogat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Facebookon is írogat, hogy mi a baj stb... pedig este mikor befingott szerintem láthatta, hogy rosszul lettem, annyira büdös volt, hogy be kelltt spray-vel fújni a szobámba miután elment, mert még akkor is éreztem a bűzt. Olyan volt mint egy pöcegödör. Nem akarom megbántani, de ha rá gondolok enni se bírok... nagyon érzékeny vagyok a szagokra, a bűzt nehezen viselem :( mit tegyek, hogy békén hagyjon?
2013. szept. 25. 14:59
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:
96%

Kedves Kérdező!

Én úgy gondolom ha a szagokra allergiás is vagy,de a tiéd rózsa illatú? Már bocs,de ez az élethez tartozó dolog,és van amikor az ember olyan kaját eszik,meg nem jól emészt éppen,hogy nem kellemes illatú.Szerény vígaszom az,hogy te egy nagyon finnyás ember lehetsz mindenre,és inkább ne is legyen pasid se soha.és van egy tippem még! HOGY ELŐBB NÉZZ MAGADBA,ÉS UTÁNA ÍTÉLJ!

2013. szept. 25. 15:08
 12/38 anonim ***** válasza:
96%
Figyu má' mucika, a palid annyira vaskosat nem tudott fingani mint amit én tudok. Szerintem talizzunk, és megmutatom mi az a fing, szerintem sírva fogsz visszamenekülni a "pukkantós" pasidhoz. :P
2013. szept. 25. 15:12
 13/38 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem azért nem kell a kérdést úgy túlreagálni.

De ha pl. valaki különösen büdöset szellent akkor miért nem lehet elvonulni?

Ok, hogy ez egy természetes, dolog és együtt kell vele élni, de ha wc-n is vagyok, akkor utána szellőztetek vagy spayzek, hogy ne kelljen az utánam jövőnek azt szagolgatnia.

Ez kultúra kérdése.

És még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy sok ember nem érzi a saját szellentésén a kellemetlenséget, de erre meg ott van a szád, hogy közöld vele, hogy ezt már nem tudod tolerálni legyen szíves gondoljon rád és nyissatok ablakot vagy vonuljon el.

2013. szept. 25. 15:14
 14/38 anonim ***** válasza:
28%

Ne hallgass rájuk kérdező, nemtudom mi van itt vagy ki ,hogy lett nevelve de a legnagyobb parasztság ha valaki az orrod alá fingik. Sz*arni is természetes mégsem sz*arok az előszobába vagy az utcán.

Ráadásul a te szobádat fingotta szét. Mekkora paraszt. Gondolom nem véletlenül kicsúszott azok nem szoktam olyan vészesek lenni, úgyhogy nincs mentség a parasztságra.

2013. szept. 25. 15:14
 15/38 anonim ***** válasza:
39%
14-es te sem tudod milyen az a jóféle brazil hermafrodita fingós szex...
2013. szept. 25. 15:15
 16/38 anonim ***** válasza:
42%
Ha ennyire érzékeny vagy..akkor hogy szoktad leszopni?:D
2013. szept. 25. 15:16
 17/38 anonim ***** válasza:
25%
Lehet poénra venni, sőt a kulcsszó alapján még azt is lehet gondolni, hogy trollkodás az egész, de azért amit a 14-es leírt azon többeknek el kéne gondolkodni. Tudom, hogy sokakat bunkó parasztok neveltek fel, de attól még úgy illene, ahogy előttem leírták.
2013. szept. 25. 15:16
 18/38 anonim ***** válasza:
91%
az én barátnőm akkorákat durrant, hogy néha elszégyellem magam
2013. szept. 25. 15:17
 19/38 anonim ***** válasza:
83%
Most ez komoly? Oké bunkóság volt, de azért nem kell túlspilázni. Akkor a barátod után WC-re se mennél be, vagy ő se menjen be utánad?
2013. szept. 25. 15:19
 20/38 anonim ***** válasza:
60%
én a barátod helyébe ha megtudnám, hogy állsz a kérdéshez megcumiztatnálak aztán az arcodba finganék :D
2013. szept. 25. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!