Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan büdöset fingott a barátom, hogy tegnap este majdnem elhánytam magam. Azóta látni se akarom, de egyfolytában hívogat. Mit tegyek?
Jó kis hagymás rántotta után, még egy almával megküldeni...minden másra ott a master card:D
Javaslom, hogy csináld ezt vele, ha találkoztok:
"Milyen nő leszel így???" Már most nő te szerencsétlen kromanyoni idióta ,hogy nem tűri tök természetesen ,hogy oda sz*arik majdnem a szobájába. Gondolom nem vagy több 15-nél akkora hülyeségeket írsz.De te már csak tudod milyen egy nő.
Egyébként kérdező én nem csodálom ,hogy nem bírod látni ez IGEN IS rengeteget elárul. Nemtudom aki itt védi a fingóst mit szólna ha most odamennék a szobájába és szét finganám. Mert tudok én is elképesztően büdöset de a föld alá süllyednék szégyenemben ha azt valaki megérezné. ez meg játssza a hülyét ,hogy mivan mivan?
Hihetetlen micsoda emberek vannak. És most a válaszokon vagyok ledöbbenve. Hogy még a lány a hülye ... Hát gratulálok.
Figyelj szerintem az, hogy ilyeneket írnak főleg itt a strandpapucsosra gondolok az téged semennyire se érdekeljen ezzel is magukat jellemzik ,ilyen véleményekre meg minek adni nem?
Szerintem meg egyik félnek sincs igaza.:D A férfiak máshogy működnek, ők finganak össze-vissza, legalább is a legtöbbjük, ezen nem kell annyira fennakadni. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy bunkó parasztok nevelték, ahogy egy előző válaszoló írta (Akinek viszont valószínűleg az apja még egy fele ilyen büdös fingot sem ér, mert nem baszta jól pofán gyerekkorában. Akkor talán megtanulta volna, hogy más szüleit nem bíráljuk.).
Az viszont tény, kérdező, hogy nem kellett volna az orrod alá fingania. Bunkóság. Viszont, ha ennyi miatt képes lennél szakítani, akkor ez a kapcsolat semmit sem ér. De legalább legyen benned annyi, hogy szólsz neki, hogy hagyjátok ezt.
Óriási különbség van abban, hogy történt az eset.
Ha véletlen kicsúszott, álmában vagy köhögés közben és bocsánatot kért, akkor ok. Előfordul. Tovább kell lépni.
Ha viszont szándékosan csinálta, akár még poénból is, akkor meg tudom érteni a felháborodásodat.
Ez viszont, amit csinálsz gyerekes. Válaszolj neki, engedd, hogy megmagyarázza vagy bocsánatot kérjen. Ha nem érdemli meg a bocsánatot, akkor szakíts vele, de ez, hogy nem állsz vele szóba, ez tényleg elsőrangú taktika!
28F
24-es itt a cromagnon-i idióta előember
Látom a szarkazmushoz nincs érzéked. :D
34 vagyok, és simán fingunk a feleségemmel egymás előtt. Amikor büdös vagyok ablakot nyit, letol a lábamról, hogy ne már ez csípi a szemét, meg lejön a vakolat de néha megaláz a bűzzel. Olyankor én ekézem le, hogy ne szarjon már be. De ez poén. Kb fél percig érzed aztán az orrod megszokja, de ha nem akkor légfrissítő, parfüm, szellőztetés, akármi.
Én a kérdező pasija helyében együtt aludva irdatlanul befosnék a takaró alá, aztán rárántanám a takarót a rinyap_na fejére, hadd élvezze :D
na most képzeld el, hogy én egy 6 éve történt életmentő bélműtét miatt a gázokat egyáltalán nem tudom visszatartani, és ha nagyvécézni kell, akkor 2 percen belül trónt kell foglaljak, mert sáros lesz a pálya.
ezt egy új kapcsolatnál mindig közölni szoktam, hogy sokszor emiatt a dolog miatt "gáz" a helyzet néha.
teljes elfogadásra talált minden esetben, és sose volt fintorgás.
deal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!