Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti igy kitartanatok a parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti igy kitartanatok a parotok mellett?

Figyelt kérdés
Baratomnak jelenleg ideiglenes munkaja van de amikor volt akkor sem tett felre. Mar 23 eves es semmije sincs. Mondhatni neha ezer ft-ja sem. En nagyon szeretem de hosszutavon hogy tervezzek vele igy... Mondtam neki h ez zavar de nem valtoztat rajta mindig a manak el.
2013. szept. 25. 13:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Semmit nem érsz a lepontozással, ezzel csak az igazamat bizonyítod, úgyhogy köszipuszi. ;)
2013. szept. 25. 14:40
 12/20 anonim ***** válasza:
A kérdező még mindig nem válaszolta meg, hogy neki mije van? Továbbá mi az, amije legyen egy 23 évesnek?
2013. szept. 25. 14:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Itt nyilván arra gondolt, hogy miért nincs saját háza, lakása, kocsija. Mert ugye mindenkinek adódik 23 évesen olyan háttér, hogy ezekkel rendelkezzen - főleg a mai világban. 23 évesen persze illik lassan gondolni a jövőre, de szerintem még belefér a fiatalkori "tombolás" és az élet kiélvezése. Aztán jöttek páran és nyomtak egy nemtetszést a válaszomra. :( Pedig szerintem jó tanácsot adtam neki, hogy keressen valami pénzes macsót..
2013. szept. 25. 14:45
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem éppen hogy nem arra gondolt, nyilván nem házat vár el egy 23 éves embertől meg két kocsit a ház elé. Ha értelmesen elolvasnád a kérdést, talán magadtól is rájöhetnél!

A srác annyira a valagára ver a fizetésének hogy egy fillérje nem marad. Azért a kettő között kvanagy a különbség. Aki ennyire nem képes beosztani a pénzét azzal nem lehet előre tervezni semmit. Nemhogy rá alapozni egy életet.

Persze lehet azzal védekezni hogy fiatal, de aki annyira ostoba hogy a végletekig elszórja a pénzét, aztán már az a kérdés hogy holnap lesz e mit enni vacsorára mert tegnap bulizott... na az már nem mindegy.

Kedves 13, nem azért lettél lepontozva amit mondtál, hanem ahogy megfogalmaztad. És a piros ujj pont nem azt jelenti hogy igazad van, hanem azt hogy marha nagy gyökérséget írtál alpári parasztsággal fűszerezve.

2013. szept. 25. 15:33
 15/20 anonim ***** válasza:
Nanana, álljunk csak meg, kedves #14-es. Azt írta: "ideiglenes munkája". Ha te úgymond "ideiglenes munkából" származó jövedelmet meg tudsz tartani hónapról hónapra, netán még spórolni belőle, akkor te vagy a megtestesült Matolcsy-példázat. Tartottam már fent magam minimálbérből évekkel ezelőtt, amikor kierültem az iskolából, és igen, én is elb*sztam, elszórtam a pénzt 1. adóra, 2. rezsire, 3. kajára. (Csak megnyutatás képpen: ezekben a nyomorúságos időkben egy kib*szott görény nő sem állt mellém, pedig ismerkedtem.)
2013. szept. 25. 15:42
 16/20 anonim ***** válasza:

14-es: ajánlanám figyelmedbe ezt a részt: "Mar 23 eves es semmije sincs"

Valószínűleg itt nem arra célzott, hogy maradjon neki hó végére pénze...

2013. szept. 25. 16:00
 17/20 anonim ***** válasza:
A semmi és a ház között azért elég nagy a szakadék és azt se gondolnám hogy a rezsire megy el itt minden pénz. De felesleges olyan dolgokon vitázni amiket csak a kérdező tisztázhat le. Tény hogy több oldalúan is lehet értelmezni.
2013. szept. 25. 16:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Mellébeszélés. Mégis mit kéne felmutasson valaki, 23 évesen "ideiglenes munkából"? Szerintem még mindig nem érted itt a problémát. Hadd segítsek: a csaj anyagilag biztos állapotra vágyik, a mostani helyzettel elégedetlen. Tehát akkor mi a megoldás? Továbbállni. Kérdés?
2013. szept. 25. 16:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Amúgy. Kérdés. Mit csinál az ember 23 évesen? Ha egyetemre ment, akkor most körül végez, netán csúszik 1-2 évet. Lesz diploma, képzettség, amihez remélhetőleg ért is, és tán el tud helyezkedni.

Elmehetett OKJ-re, azok tudtommal 1-2-3 évesek, tehát már dolgozhat képzettséggel egy ideje.

Elmehet egyből érettségi után dolgozni, de nincs semmi papírja. Protekcióval/szerencsével/tehetséggel lehet munkája, aminek tán jövőképe is van.

De ha ezek közül egyik sem, akkor mégis hogy tervezi a jövőt? Képzettség és valódi munka nélkül akar leélni egy életet, vagy mi? És nem kell mindent a válságra fogni, még iskolában volt, amikor tudta, hogy jön/van válság, volt ideje rákészülni. Ha valaki jobban tudja, mondja, mi van ilyenkor.

2013. szept. 25. 20:02
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem vgyok bekepzelt nincsenek nagy elvarasaim viszont az nem akarom h kajara se legyen penzunk. O eletem szerelme es probalok neki segiteni. Szakmunkasa van mar negy eve dolgozik es nem tudja beosztani a pemzet egyjartalan. Most nincs munkaja illetve ilyen ideiglenes megertem mert keves penzt kap es ezt feleli az ember. De nagyon nem is eolteti meg magat. Nekem nem fontos h milyen hazunk autonk stb lenne mert szerelmes vagyok bele. De csaladot szeretnek es gyerekeket de ezzel a hozzaalassal vele nem lehet
2013. szept. 26. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!