Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, Ti is érzitek, hogy a kapcsolatotok mellett néha szívesen beszélgetnétek egy pasival tabuk nélkül, az életetekről?
Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 19:08
1/11 anonim válasza:
Aki akar lányok, az velem most beszélgethet erről :D
2/11 anonim válasza:
Igen! Bár abból veszekledés lenne! De igen!
3/11 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen érzésem, bár ebben a kapcsolat milyensége is közrejátszik szerintem. Van olyan, hogy azon kapom magam, hogy a barátommal kiülünk sörözni, és órákig meg sem csókoljuk egymást, mert annyira belemerülünk a dumálásba. Szerintem, ha valakinek a párja a barátja is, akkor nincs másik pasira szüksége ilyen szempontból sem.
4/11 anonim válasza:
Igen. Egy ismeretlennek talán könnyebb megnyílni .
5/11 anonim válasza:
Nem, nekem erre bőven elég a barátom.
6/11 anonim válasza:
Vagyis:
Lányok, nők, Nektek is kéne egy lelki szemetesláda akitől még véletlenül se akarnátok semmi többet miközben ő valószínűleg többet is szeretne de amikor ezt majd bevallja majd játszani fogjátok a meglepődöttet?
7/11 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek akár nőkkel, akár férfiakkal, akiket kedvelek, akár magánéleti témákról is, de vannak olyan nagyon személyes dolgok, amik nem tartoznak másra, ezeket nem is szeretem kibeszélni.
8/11 anonim válasza:
NYÍLJATOK MEG NEKEM LÁNYOK :) Az sem baj ha középen :)
9/11 anonim válasza:
Nem, még soha nem éreztem ilyet :) A vőlegényemmel nem véletlenül vagyok együtt, neki szó szerint mindent elmondhatok. Rajta kívül még ott a gimis barátnőm is, kettejükön kívül másra ilyen értelemben nincs szükségem.
10/11 anonim válasza:
Én igen a legjobb barátommal akkor is elmondok midendent ha van barátom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!