Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nekem van igazam, vagy én vagyok az, aki nem jól látja a dolgokat?
A barátom mostanában nagyon sokszor megy el beülni valahova olyan társasággal, akik között van 2 lány is, akik sokkal szebbek mint én. De ez így elsőre lehet nevetségesnek hangzik, de tényleg így van, a két csaj magas, jó alakú, hosszú gyönyörű csillogó haja van mindkettőnek, kedvesek a végtelenségig, nagyon aranyos csajok és imádják a barátomat...
És a barátom akkor is képes velük elmenni, ha amúgy aznap estére azt beszéltük meg előzőleg, hogy csak otthon TV-zünk összebújva, kettesben...
Most komolyan én vagyok a hülye, hogy ez engem zavar?
Valószínűleg már megvolt valamelyik lány, de a biztos háttér te vagy.
Itt valami gáz van, beszéljétek meg.
Figyelj, én hagyom őt, nem nyaggatom hogy szebbek a "haverjai" mint én... nem nyaggatom hogy ne menjen velük el. Csak volt már, hogy megkérdeztem, hogy miért megy el velük mégis, amikor velem beszélt meg programot. Ő erre azt mondja, hogy azért, mert velem minden nap lehet (együtt élünk), de velük meg csak mondjuk ... hetente 3-szor.
Meg ha azok a lányok igazán a barátai lennének, akkor nem kellene megismerniük engem is? Mármint ... felém egyáltalán nem nyitnak, a barátomat meg "imádják"! :S
Figyelj, ha a barátai így beszélnek rólad, és barátod nem képes minimum megvédeni, akkor hagyd a francba, mert ez kb egyenlő azzal, hogy semmibe néz.
Már nem azért, de nekem ha barátommal valaki ilyen bunkó lenne, biztos, hogy nem lennék többet kíváncsi a társaságára, de legalább elküldeném a p*csába.
Ezek tudatában, már azt mondom, hogy szakíts vele.
Válassz olyat, aki kiáll melletted ha kell, mert így ő tényleg nem használ téged másra, csak arra, hogy elmondhassa, hogy 'na van mellettem valaki, akihez bármikor tudok fordulni, ha nincs jobb dolgom.'
Hol itt a törődés és a szeretet/szerelem?
Részedről megvan, de övéről úgy látom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!