Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek, megpróbáljuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, megpróbáljuk újra?

Figyelt kérdés
A férjemmel 7 éve vagyunk együtt,van egy 2 éves gyermekünk. Egy hónapja volt egy nap vitánk és ugy rámcsapta az ajtót hogy az egész sarkam kék zöld volt. El is költöztem a házból és édesanyáméknál élek azóta. Mikor eljöttem teljesen megijedtem,féltem hogy minden nap elviszi a fiunkat. Bementem a gyermekvédelmi szolgálathoz és bejelentettem,valamit beadtam a válást,és gyermekelhelyezést. Mennem kell majd a gyámügyre,rendőrségre stb.gyermekveszélyeztetés miatt....... Már ugymond bánom hogy ilyen hamar cselekedtem és nem beszéltük meg a dolgokat. Most ott tartunk hogy a párom nem egyszer bocsánatot kért,hiv minden nap,virágokat küld stb. Mit tegyek? Visszalépni már nem tudok hiszen a jogi ügyeket már elindítottam?
2013. szept. 24. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Veszekedések mindig lesznek a párok között. Ez nem kikerülhető. A kérdésedre a válasz egyszerű és már magad is megválaszoltad: Egy kapcsolat addig ér valamit ameddig van szeretet. Ha a férjed "hajt utánad" akkor ez a részéről még megvan. Ha te azt írod, hogy bánod akkor valószínűleg nálad is ez a helyzet. Akkor pedig menni kell tovább. A jogi ügyeket meg le lehet állítani

Kiadós beszélgetés kéne nektek!

2013. szept. 24. 08:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2013. szept. 24. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is beszéljétek meg! Ezt szerintem rendbe lehet és kell is hozni!
2013. szept. 24. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Miért van az, hogy a nők egyik része hagyja magát, akár hosszú éveken át bántalmazni és terrorizálni a párja által, a másik része pedig 7 ÉV házasság és gyerek mellett EGY vita miatt amikor valószínűleg VÉLETLENÜL rácsapja a sarkára az ajtót a másik fél már válópert meg gyámhatósági ügyeket indít el?

Miért nincsenek normális nők, akik képesek a KÖZÉPÚTON megmaradni? Az elmebeteg, erőszakos vagy éppen élősködő partnert kivágni, ugyanakkor helyükön kezelni az ALKALMI veSZekedéseket és nem felrúgni emiatt egy régóta tartó házasságot.

2013. szept. 24. 09:30
 5/5 anonim ***** válasza:
pont ezért van annyi válás mert midnneki egy veszekedés után már beadja a válókeresetet. Persze nem mindegy min volt a vita de szerintem eléggé túlreagáltad. Komoylan gondolod hogy evszélyes lehet rátok csak azért mert becsapta az ajtót? avgy egyébként is agressziv, mert ha csak ennyi volt akkor nem normális a hozzáállásod. Félre ne érts nagyon elitélem a családon belüli eröszakot de ez még nem az ha csak ennyi történt, ilyen akár véletlenül is elöfordulhat.
2013. szept. 24. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!