Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet gyújtani újra a szerelmet? Mit tegyek?
Sajnos semmit sem tudsz tenni. Ahogy a kortársai többsége is, a barátnőd is lelkileg éretlenül ment bele a kapcsolatba. Az a bizonyos láng a szexuális vonzalom volt a részéről. Nem lelki alapú vonzalom. Azért múlt el, mert kiaknázta a benned rejlő lehetőségeket. De ez nem a te hibád, mert benned nyilván sokkal több van, csak ezt ő már nem tudja felfedezni, mert az egyszerűbb utat fogja választani: keres egy új alanyt, aki iránt lángoló érzéseket táplálhat. Magyarul olyat, akivel a szex megint izgalmas lesz. Több mint valószínű, hogy ezt az embert már meg is találta, ezért mondta el neked, hogy már nem azt érzi irántad, amit régebben. Felkészít gondolatban a szakításra. Te még tehetsz erőfeszítéseket, de ő már mással lesz, előbb gondolatban, aztán rövidesen fizikailag is.
Ha meg akarod magad kímélni, akkor MOST kell őt kiraknod, mert ennél már csak rosszabb lesz, ha kapaszkodsz belé.
Én is hasonló helyzetben vagyok.
Sajnos, el kell engedd.
5-ös!
Sajnos ha tűzből lesz szikra, az általában kialszik.
A csajok a kisebb energiabefektetést igénylő megoldást választják, tehát LELÉPNEK az első adandó alkalommal.
A gerincesebbek felkészítik a régi pasijukat a szakításra, ahogy a kérdező csaja is.
A szó és a gondolat úgy aránylanak egymáshoz, mint a jéghegy látható és nem látható része.
Tudom, a remény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!