Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet gyújtani újra a szerelmet? Mit tegyek?
13-as!
Szerinted menjek vagy maradjak? Szakítsak vele vagy ne?
16-os!
Értelmes választ/tanácsot kérek, hülyeségekre nem vok vevő
13-as vagyok.
Nos tudni kell, hogy én a párommal teljesen őszinte vagyok, ez azt jelenti, hogy még ezt is tudja, amit most leírtam. Gyakorlatilag mindent tud az életemről, én is az övéről. Abba gondolj bele, ha a tiétek egy olyan kapcsolat, amiben ha leülsz vele szemben, és megkérdezed, hogy "figyelj, őszintén, szeretsz még engem? csak engem akarsz?" és erre őszinte választ fogsz kapni, akkor tedd fel a kérdést, és aszerint dönts. Vagy ha nem is kapsz őszinte választ, látni fogod a reakcióját. Mondjuk ha elkezd sírni, valószínűleg bűntudata van és csak azért maradna veled, mert azért nehéz ez a szakítás dolog. De ha látod rajta, hogy komolyan, összeszedetten tud neked válaszolni, hogy pl "igen, átgondoltam, és szerintem nekünk együtt kell maradnunk" vagy ehhez hasonló, akkor megéri vele maradni.
De ehhez szemtől szembe le kell vele ülnöd beszélni, nyugiban és komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!