Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan csinos, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan csinos, jó nők, akiket semmilyen pénzzel nem lehet megvenni?

Figyelt kérdés
Sok nőnek számít a pénz, de vajon vannak-e olyan nők, akiket egyszerűen nem ehet megvenni, bármilyen ajándékot adunk neki ők nem fogadják el, mert van TARTÁSUK. És első az hogy maguk szerezzék meg a pénzt, ne a pasitól függjenek.
2013. szept. 23. 20:04
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
2013. szept. 23. 22:12
 42/52 anonim ***** válasza:
ez a kep meg mit akar jelenteni ??? velem emberi nyelven beszej fehernep xdd vagy mondhatnam h cseled xd
2013. szept. 23. 22:16
 43/52 anonim ***** válasza:

Úgy beszélek és bánok veled, ahogy csak éppen kedvem szottyan. :)

Egyéb óhaj?

2013. szept. 23. 22:18
 44/52 anonim ***** válasza:
nekem meg ha uri kedvem szotyan fietek valakinek h keresen meg es tanicson jomodora ami rad ferne de felesleges volna meg anyibol igazsagtalan h mind ijenek vagytok sajnos. kar az idot meg a penzt pocsekolni ere. az arabok amugy jol csinaljak ahogy bannak a fajtadal ott egy ijen duma utan egy hetig gusbakotve fetregengenel egy pincebe xdd de it europaban a liberalista szemetben latszik szpeen kiforot a nok igazi mivolta megmutatkozott a totalis hazugsag es felszineseg.
2013. szept. 23. 22:24
 45/52 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem vonulsz ki valami arab országba, ha ennyire tetszik az ottani rend? :)

Amúgy változatlanul csak nevetni tudok rajtad, és még mindig azt csinálok, amit csak akarok. Te meg örülj annak, hogy neked is megadatott ez, és lehetővé teszi az a fránya szólásszabadság azt, hogy okádd a tanulatlanságról és butaságról tanúskodó szánalmas véleményedet az interneten, amikor csak kedved van. Én a helyedben már ezért is hálát adnék napi 100x minimum. Nem mindig volt ez így. ;)

2013. szept. 23. 22:32
 46/52 anonim ***** válasza:
aze nem mek inen mert nem vok mocskos hazaarulo ahogy sokan. en kialok orban melett mert vegre valaki csinal is valamit nem csak a pofaja nagy meg nem csak lop meg hazudik mint az mszp. orulok anak amim let hogyne orulnek??? miota van penzem embernek erzem magam azelott minden este sirva aludtam el kb es eben is nagy resze volt a mocskos hazug felszines fajtadnak.
2013. szept. 23. 22:40
 47/52 anonim ***** válasza:
As far as I am concerned, this conversation is over.
2013. szept. 23. 22:50
 48/52 anonim ***** válasza:
Én a helyedben, most is sírva aludnék.
2013. szept. 23. 22:51
 49/52 anonim ***** válasza:
en meg a hejedbe novesztenek lelket es csak aztan pofaznek.
2013. szept. 23. 22:58
 50/52 anonim ***** válasza:
Én meg növesztenék egy kis pö*öt a helyedben. Miért vagy ekkora rinyagép, talán puncid van?
2013. szept. 23. 23:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!