Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan csinos, jó nők, akiket semmilyen pénzzel nem lehet megvenni?
Figyelt kérdés
Sok nőnek számít a pénz, de vajon vannak-e olyan nők, akiket egyszerűen nem ehet megvenni, bármilyen ajándékot adunk neki ők nem fogadják el, mert van TARTÁSUK. És első az hogy maguk szerezzék meg a pénzt, ne a pasitól függjenek.2013. szept. 23. 20:04
1/52 anonim válasza:
Elég sok, hogy őszinte legyek. Szar helyen laksz, gyere, öcsém, befogadlak.
2/52 anonim válasza:
Engem eddig nem lehetett elcsábítani pénzzel, nem ezért tanultam.
3/52 anonim válasza:
Én pl. ilyen vagyok.
De sztem még van egy pár...;)
5/52 anonim válasza:
Azért én az ajándékot elfogadom! Főleg virág meg ilyen apróságok!
6/52 Pain for Pleasure válasza:
A kérdésed első része nem illik rám, de a második igen. Kifejezetten utálom, ha egy férfi ajándékokat ad a semmiért, ha szülinap, karácsony stb. alkalmából kapok, az teljesen rendben van, de akkor se valami túl drága cuccot, mert attól megint csak rosszul érzem magam. Randikon se szívesen engedem, hogy az én részemet fizessék, mindig felajánlom, hogy állom a részem.
7/52 anonim válasza:
Na azért megnézném hogy itt melyik nő utasítaná el a lottóötös szelvényt. De egyébként gondolom Oprah-t elég nehéz lenne szaros 3 milliárddal elcsábítani.
8/52 anonim válasza:
Jajj, Istenem.. ez a tipikus duma. Azok a kisfiúk szoktak így rinyálni, akiknek semmi önbizalmuk sincs és rosszul érzik magukat mert nincs egzisztenciájuk. 26/L
9/52 anonim válasza:
nincsenek minden nonek csak a kuslo es a penz szamit. ne foglalkoz a valaszolokal kerdezo rajtam kivul mivel lacik h mind no tehat hazudnak. szal lenyeg h tenyleg jonhoz kell jo kulso es sok penz is de hat nagyon durvan tele vagy loveval akr mondjuk tudod kompenzalni a felszineseguket. ehez a szintehez tapasztalatom szerint het jegyu fizu hel havonta.
10/52 anonim válasza:
Én soha nem fogadtam el drága ajándékokat (bonbon, virág oké, de ékszereket és pénzt pláne nem).
Ettől függetlenül volt olyan pasi, aki ezzel akart volna meghódítani, ennek ellenére nemet mondtam.
Szerintem nem jó, ha egy kapcsolatban az egyik fél sokkal gazdagabb, mint a másik, mert ha nem is érezteti a másikkal (bár sokan ezt tennék), aki önérzetes, az mindig rosszul fogja magát érezni egy kicsit, hogy már megint olyan dolgot kapott, amit ő nem tudna magának megengedni.
Volt, hogy konkrétan ezért nem jöttem össze egy pasival, mert túl gazdag volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!