Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan csinos, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan csinos, jó nők, akiket semmilyen pénzzel nem lehet megvenni?

Figyelt kérdés
Sok nőnek számít a pénz, de vajon vannak-e olyan nők, akiket egyszerűen nem ehet megvenni, bármilyen ajándékot adunk neki ők nem fogadják el, mert van TARTÁSUK. És első az hogy maguk szerezzék meg a pénzt, ne a pasitól függjenek.
2013. szept. 23. 20:04
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
mellesleg megjegyzem: attól hogy ha esetleg lefeküdtek veled, az nem azt jelenti hogy megkaptad őket. Egy embert (nőt is, férfit is) akkor kapsz meg ha a tiéd a szerelme, az odaadása, a gondoskodása, a tisztelete. Amiről te beszélsz az csak testi kielégülés.
2013. szept. 23. 20:38
 22/52 anonim ***** válasza:

"lacik nem voltal it tegnap"

És? Tegnap az életem éltem, ameddig te ide hánytál éppen. Problem?

"amikor meglac sgy csavot es beleszreetsz vamikor meglatod a 30 gurigas verdat es aba szerecc bele ??"

Nem történt még ilyen, bocs. Egyik barátomnak sem volt autója.

"na latom megint a hejesiras temanal vagyunk"

Igen, mert gusztustalan, és szánalmat keltő, ha valaki ennyire nem tud írni a saját anyanyelvén.

Nekem pl. ez lenne kizáró ok egy férfinál, nem pedig az, hogy nincs pénze meg kocsija. :D

Igénytelen, intelligenciahiányos, visszataszító alak lehetsz.

" vegulis ezert keresek tobet egy honap mi ti egyutt egy ev alatt"

Kit érdekel? Tőlem aztán kereshetsz 100 milliárdot is havonta, akkor is alacsonyabb rendűnek foglak tartani magamnál.

Amúgy azt sem tudom, hogy miért fejtegetem itt neked a dolgokat, hiszen nem létezik, hogy komolyan gondold ezeket. Meg azt is nehezen hiszem el, hogy tényleg így ír egy ember. Mindenhol, ahol helyesírási hibát lehet ejteni, ott hiba van. Véletlenül sincs eltalálva semmi, még azok a szavak sem, ahol hallás alapján egyértelmű, hogy szimpla vagy dupla mássalhangzó kell-e.

Szóval bennem van a sanda gyanú, hogy egy igencsak dolgát jól végző troll vagy, ez esetben gratulálok, mert jól csinálod! :)

2013. szept. 23. 20:46
 23/52 anonim ***** válasza:
gondolkozas meg tiszetlet egy nonel xdddddd tisztelni csak a penzt tisztelitek a gondlolkozmas hat tenyleg rohogok most. lacik minden valamirevalo munkat no vegez mi ket dolgora vagytok jok hazimunkara meg dugni. aban igazad v sose kaptam meg not oszinten mert ti csak a kulsobe tudtok igazan beleszeretni es en nagyon ronda vok szoval ez igaz vegulis. bar a penz is majdnem ojan jo mivel ahogy tapasztalatm a penz is vonz titket mint a magnes sot 20 feletieket talan meg joban is. viszont erol az egeszrol meg anyit h prosti sokal joban megeri mert sokal olcsobb es nem hazudozik meg nyavajog neked minden semit nem szamito dologert oroke. arol nem is beszelve h a prosti oszinteb mint barmejik nem prosti ok leglabb jol jacak meg magukat h erdekli h pl mijen napod volt vagy hasonlo.
2013. szept. 23. 20:47
 24/52 anonim ***** válasza:
:D hát ilyen emberek is vannak. Ettől olyan színes ez a világ. Megférünk egymás mellett szerintem. Te csak menj továbbra is prostikhoz. Te erre születtél ezek szerint. Fizesd ki nekik a lóvét és dugj amennyit csak tudsz. :) Komolyan mondom. 26/L
2013. szept. 23. 20:52
 25/52 anonim ***** válasza:
az alap h alsobrendunek nezel mert nem nezek ki jol es ti minden csunya csavot leneztek es megalaztok minden ok nelkul. az meg tenyleg felesleges volt h ezt mind leirtad mert ez a sok hazugsag meg felszines sablonnoszoveg nem erdekel mar regota mar hozaszoktam. a hejesirast mert tenyleg max telibexyrom mert megtehetem sot konkretan azt csinalok amit jol esik. fulos csajokat kapok a penzemert amit magam sem hitem regen h eccer osszejoehet. de aztan beindult a biznisz es let jolet. azota sose nohianyom erdekes. elotte meg leveognek neztek. tinikent regen konkretan kirohogtek meg leneztek meg megalaztak azert mert rendes meg joszivu meg megerto meg kedves voltam a mocskos fajtadal de persze utolag okos az embr. ha visza mehetnek az idoben tuti kitanitam a fiatal enemet h ne pocsekolja ratok az idejet mert nem nez ki jol es mivel nalatok csak ez szamit a penzen kivul ezert feleslegs volt. dehat fiatalon meg nemtudhatam ezt.
2013. szept. 23. 20:57
 26/52 anonim ***** válasza:

Azt se tudom, hogy hogy nézel ki, ember! :'D Hogy ítélhetnélek így a külsőd alapján?!

Itt veszítette el a dolog minden komolyságát.

Te egy troll vagy és kész. :)

2013. szept. 23. 21:00
 27/52 A kérdező kommentje:

26 XDDDDDD

A kő gazdag pasi ide ír regényeket a GYK-ra, miközben fullos jó csajokkal szexel :DDDDD

2013. szept. 23. 21:02
 28/52 anonim ***** válasza:
ez pszichológiai eset. lelkisérült.
2013. szept. 23. 21:05
 29/52 anonim ***** válasza:
mivel minden no pontosan ugyan ojan es csak a kulso es a penz erdekli ezert leneznel ha latnal ah az oszes tobi csj szoval kijelenthetem nyugottan. a csunya alacsony ferfiakat emberszamba se veszitek es jah ez az igaz a sok hazudozasodbol h lenezel ah az oszes ijen szerencsetlen lenezitek mind. a ronda csajok is de a dogosok meg nagyon durvan. nem vok trol csak tapasztalt. probslsz it erolkodni de sajna latam en mar eleget a fajtadbol h egy szavad se higyem el mert csak hazudozni tudok plane amikor nem jon be a huje sablon szoveg.
2013. szept. 23. 21:06
 30/52 anonim ***** válasza:

Dehogy is, nyugi! Csak trollkodik. :) Ilyen nincs.

(Vagy csak én vagyok túl optimista?)

2013. szept. 23. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!