Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan csinos, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan csinos, jó nők, akiket semmilyen pénzzel nem lehet megvenni?

Figyelt kérdés
Sok nőnek számít a pénz, de vajon vannak-e olyan nők, akiket egyszerűen nem ehet megvenni, bármilyen ajándékot adunk neki ők nem fogadják el, mert van TARTÁSUK. És első az hogy maguk szerezzék meg a pénzt, ne a pasitól függjenek.
2013. szept. 23. 20:04
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
mijert ne lehetne igaz kerdezo aszed aze mert penzem van mas vok mint te ??? hat nem. sot en mindenert megdolgoztam kemenyen nem csak a olembe hulot ahogy skoaknak az most mas kerdes h makom volt es bejottek a dolgok. ha nem hiszed el nekem az is jo lexarom nekem nem lesz roszab tole de olvasd el a valaszaimat mert minden szo amit irtam ful igaz es ha megmfogadod a tnacsomat nem esel pofara. az meg vices h ez a sok hazug felszines sekejes ribizli itt patog kozbe ok is tudjak h igazam van ez a legdurvabb mondjuk ertheto vegulis ha nem tudnak hazudozni akokr elveszik a minimalis hatalmukat is az feriak felet. en meg azert vok it h kinyisam a ferfiak szemet es ne sirankoznaak feleslegesen mert ez a sok cafat nem er semmit nem h ertekes ferfi konyeket.
2013. szept. 23. 21:17
 32/52 anonim ***** válasza:

Mégis mivel keresnél te pénzt? :D Még azt sem nézném ki belőled, hogy a lottón nyertél, mivel nem tartalak annyira, hogy hihető legyen, hogy képes voltál kitölteni egy szelvényt. Sőt, még az is, hogy eltalálj a lottózóig, vagy megtaláld a weboldalukat.

Ráadásul azt mondtad, hogy nem az öledbe hullott, hanem megdolgoztál érte. Öregem, innen látszik, hogy csak egy troll vagy, ugyanis ha komolyan létezne ennyire alacsony szintű ember, akkor az nemhogy nem gazdagodna meg, hanem örülne, hogy ha tisztességesen leszázalékolják, és meg tud élni a sok segélyből. :)

2013. szept. 23. 21:27
 33/52 anonim ***** válasza:

"Dehogy is, nyugi! Csak trollkodik. :) Ilyen nincs.

(Vagy csak én vagyok túl optimista?)"

Persze, hogy nincs. Szerinted miért írja ki minden kérdés alá, hogy ő mindenkit megdugott már a pénze miatt? Nyilván nem az egész napos gyk-zás közben cumikázza a "sok fullos csaj" az asztal alatt. :-)

Kérdezőnek: Nyilván kevés ilyen ember van férfiban, nőben egyaránt. Egy bizonyos szint fölött majdnem mindenki megvásárolható. És itt nem a csokiról, virágról meg 1,5 napos wellness-ről van szó.

2013. szept. 23. 21:30
 34/52 anonim ***** válasza:
lacig nagyon buta vagy dehat no vagy senki se var toled mast. ezek a gondolatok mogot ot van a kemeny noi logia amin barmi mulna kihalt volna az ember. leirtam mar egy kerdeshez mibol van a penz ha akarod keresd mert a te kedvedert le nem irom. az h te mit nezel ki belolem az ucso dolog a vilagon ami erdekel atol h csunya vok meg nem vok huje bar mint emlitetem szerencse is kelet mert anelkul nem megyaz uzlet. inkab hazudozas hejet inakb ismerjetek be h titeket csak a penz es a kuslo erdekel es azonal kerestek job pasit ha van a lathataron igy kevesbe lennetek szanalmasak.
2013. szept. 23. 21:41
 35/52 anonim ***** válasza:
Nyelvtan-zseni, mi jár annak akinek igaza van? A szája. Fröcsögsz itt össze-vissza, tel vagy gyűlölettel, 'fajtázol' meg diszkriminálsz, egy megkeseredett ember vagy, az ilyet nem hogy a normális, tanult nők, de még a férfiak, sőt a gyerekek is elkerülik! Mert rossz egy ilyen emberrel még beszélgetni is.
2013. szept. 23. 21:45
 36/52 anonim ***** válasza:
miért nem dugsz pasit akkor inkább, Nyelvtanos? Na, ezt magyarázd meg.
2013. szept. 23. 21:47
 37/52 anonim ***** válasza:

Hát hogyne lennél már h.ülye? :DDD Süt belőled az ostobaság.

És igen, csak a számomra legjobb pasival vagyok hajlandó leállni, beismerem. Csakhogy nekem nem a pénztől lesz valaki jó pasi. Pénzt én is tudok csinálni. Van életcélom, építek karriert, nem kell nekem más pénze, felőlem aztán fel is gyújthatja.

Azt pedig, hogy te veszel ahhoz bátorságot, hogy lebutázz, nem is minősítem. :) Kb. olyan szinten röhejes, mintha én akarnám minősíteni Stephen Hawking elméleti fizikával kapcsolatos munkásságát.

2013. szept. 23. 21:49
 38/52 anonim ***** válasza:
oszinten mar gondoltam ra de sajnos nem al fel masik csavotol. ket ferfi szerelne az egyetlen igaz szerelem mas nincs. mivel a nok szerelemrol akotott velemenye kimerul aba h hogy nez ki a pasi v h menyire gazdag. persze h gyulolkodok aki mast erez no irant az v szuz meg v nagyon ostoba meg naiv. nem erdemel mast az ocska fajtad. es kulomben is azt csinalok amit akraok mivel megtehetem mostmar. hat bad of roses te ritka hazug vagy dehat engem mar nehez meglepni sok xart latam mar a fajtadal kapcsolatban szoval nem tudzs mar meglepni. az igaz mondjuk h csak jol kinezo csavoval vagy hajlando jarni es el is hagyod azonal ahogy jon egy job nem kel mondani ezt mindneki tudja mivel minden no ijen. az meg h nem kel a penz a legnagyob hazugsag amit edig it olvastam kb notol dehat mindketen tudjuk h csak probalsz manipulani szoval ezt se jot be. amugy meg anak neveznek aminek akarlak mert ha talakoznak konyorognel h megdugjalak ahogy meglatnad a 30 gurigas bmwmet. v a 700nmes hazamat a sashegyen. jo tom nem rozsadomb de akkora majer nem vok bocs.
2013. szept. 23. 21:59
 39/52 anonim ***** válasza:
Ember, folyik a könnyem a nevetéstől! :'D Remélem sokáig leszel még az oldalon, és nem fogsz felszívódni! Ez egy élmény. Nem tudlak komolyan venni egy percig sem már, bocsi. Végleges.
2013. szept. 23. 22:04
 40/52 anonim ***** válasza:
adig leszek it amig nincs job dolgom epen. es nem aze vok it h te jol szorakoz hanem h probaljak segiteni nehany sorstarsamon akik feladjak pedig nem kene. en is feladtam aztan megis oszejott igaz a kuslomon nem tudtam eleget valtoztatni h emberszamba vegyenek a nok de a penz vegulis jobb mert igy leglabb megvan mindenem szinte. neked ez ismeretlen fogalom mert minden not csak sajaat maga es sajat joleete erdekel mi ferfiak oszetartunk.
2013. szept. 23. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!