Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el szerintetek?
Számtalanszor előfordult már, hogy ismerkedtem neten pasikkal és nagyon jól alakult minden (nem mindegyikkel, de volt köztük intelligens is, akivel mindenről tudtunk dumálni). Tehát egy ideig beszélgettünk, látszólag egy hullámhossz, kölcsönös szimpátia, esetleg több (mondjuk olyan, hogy kijelentjük, hogy szívesen járnánk egymással).
Aztán beüt valami (nem tudom, hogy mi) és hirtelen leépít, vagy olyanra is volt már példa, hogy szimplán nem írt többet. Ha rákérdezek az indokra, nem tudnak értelmes okot mondani. Egyszerűen elmúlik a varázs, vagy mi a szösz.
Forduljak fel, ha értem. Egyik nap még bókol, "tetszel", "járnék veled", másik nap meg lekoptatna.
Na ezt most akkor hogy...?
Igazából jókat írtok, ezekre voltam kíváncsi, jobban belegondolva át kell értékelnem ezt az egész ismerkedés dolgot.
Viszont az a baj, hogy vidéken élek és itt egyszerűen nincs lehetőségem ismerkedni. Nincs intelligens szórakozásra lehetőség, a munkahely pedig nem arra való, hogy ott pasizzon az ember lánya.
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó, ergo ott kell ismerkedned a valóságban ahol van lehetőséged.
Lábjegyzetként mondanám, hogy az én olvasatomban a személyes találkozásig a netes csevely az csak picivel több a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!