Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit rontok el újra és újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontok el újra és újra?

Figyelt kérdés
Lassan egy éve már, hogy először volt barátom. 15 éves voltam, és borzasztóan szerettem, rajongtam érte már évek óta. El sem akartam hinni, hogy igaz, hogy Ő is szeret engem! De aztán lassan rájöttem, hogy tényleg szeret!:) Nagyon jó volt vele minden! Annyira álomszerű volt! aztán a kapcsolatunk nagyon gyorsan ki is fújt, szakított velem, de nem tudtam miért. Nagyon sok időbe telt még feldolgoztam. Ha egyáltalán már feldolgoztam... mert még most sem telik el úgy nap, h ne gondoltam volna Rá, vagy nem hiányoltam volna Őt. Azóta semmi sem jön össze nekem! Egy félévvel később kb, megtetszett egy srác, és kiderült, én is tetszem neki. Elmentünk találkozgatni párszor,de a 2-3 alkalom után nem keresett többé. Majd kiderült, hogy egy kiskori "szerelmemnek" tetszem. Vele is nagyon jóba lettünk, sokat lógtunk együtt, majd mikor már kezdtek volna komolyabbra fordulni a dolgok, eltűnt, nem jelentkezett többé. Ez már olyan szinten sokkolt, hogy azóta nem is nézek már ÚGY egy fiúra. Csak tengek-lengek, és bánkódok, hogy mit szúrhattam el ennyire. Valami nagyon nagy hiba lehet bennem! És nem tudom, hogy mit csináljak. És az ex barátommal sem tudom mi legyen! Tegyem túl magam rajta, vagy reménykedjek még? Hátha azért nem jön össze semmi, mert Vele még nincs lezárva? Szerintetek?
2012. dec. 17. 21:49
 1/4 Mókusgyilkos ***** válasza:

könnyen előfordulhat hogy ha eddig szrul voltál akkor most öngyilkosságba kergetlek de ki nem szrja le ?:D [NEHOGY KOMOLYAN VEDD! bocs bocs bocs]

na szóval 1 kérdés: azt kérdezném hogy a barátod akivel 1 éve jártál teeeeeeeeeeeeljesen véletlenül nem azután lépett le hogy beadtad a derekad ?:)

2012. dec. 17. 21:53
 2/4 Mókusgyilkos ***** válasza:

mondjuk ha nem reagálsz úgy nem lesz 1xű kitalálni h mi a bibi de oké..

nagy valószínűséggel:

1.: csak "arra" kellettél.

2.: olyanok mint a libák, nem lesz tömés húzok tovább.

most na bocs 14-15 éves srácok! ez a magyar valóság :D

2012. dec. 17. 22:00
 3/4 A kérdező kommentje:
neeeem, nem!! :D NEM adtam be a derekamat...
2012. dec. 17. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdező most hány éves vagy?
2012. dec. 17. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!