Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontok el szerintetek?
Számtalanszor előfordult már, hogy ismerkedtem neten pasikkal és nagyon jól alakult minden (nem mindegyikkel, de volt köztük intelligens is, akivel mindenről tudtunk dumálni). Tehát egy ideig beszélgettünk, látszólag egy hullámhossz, kölcsönös szimpátia, esetleg több (mondjuk olyan, hogy kijelentjük, hogy szívesen járnánk egymással).
Aztán beüt valami (nem tudom, hogy mi) és hirtelen leépít, vagy olyanra is volt már példa, hogy szimplán nem írt többet. Ha rákérdezek az indokra, nem tudnak értelmes okot mondani. Egyszerűen elmúlik a varázs, vagy mi a szösz.
Forduljak fel, ha értem. Egyik nap még bókol, "tetszel", "járnék veled", másik nap meg lekoptatna.
Na ezt most akkor hogy...?
Ha már napokig beszélgetsz vele, el tudod dönteni, hogy hasonló-e az érdeklődési körötök, bejön-e a stílusa, mennyire jöttök ki egymással.
Ha láttál róla több képet, netán webcam-on beszélgettek, akkor a külsejéről is el tudod dönteni, hogy tetszik-e vagy sem.
Nem?
Hosszútávú kapcsolatot, igen.
Hát nem tudom, nekem már pl. ha egy hétig minden nap beszélünk és kivesézünk egy csomó témát, akkor az már elég ahhoz, hogy rájöjjek, milyen belső tulajdonságai vannak és, hogy azok számomra vonzóak-e vagy sem.
Miért ragaszkodsz a netes pasizáshoz? Az illúziók szépek ideig óráig, de sehova sem vezetnek a csalódáson kívül. Könnyű kedves dolgokat írogatni személyes megjelenés nélkül. A világon ennél egyszerűbb nem létezik (talán a szellentés valamivel egyszerűbb ,de nem sokkal). Persze ideig óráig ők is nyilván elhiszik, nem hinném, hogy arról van szó, hogy szándékosan szívatnak (bár ilyen is akadhat >:)) Szállj le a földre, erre a jó kis magyar földre :), és az illúziókat meg hagyd meg a tinilányoknak szerintem. (feltéve, ha nem az vagy, mert akkor nem szóltam...>:))
footer:
egyébként a "járnék veled" nem egyenlő a "járni akarok veled" hiszen az egyik feltételes mód, (help: járna), de nem fog, csak járNA
27/f
Nálam ugyanez van csak én férfiként a női nem részéről érem meg ezeket.
Ha gondolod válthatunk pár üzenetet, meglátjuk ki száll ki hamarabb vagy ki bírja tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!