Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főleg férfiak! Miért viselkedi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg férfiak! Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal mindig is vonzódtunk egymáshoz, és arról is szó volt régebben, hogy majd egyszer megpróbálhatjuk együtt. Csak hogy ő eddig kapcsolatban élt.

Nem sokkal miután szétmentek ő kezdeményezett nálam, de a nagy idill után nem sokkal mély depresszióba zuhant a szakítás miatt, majd később mikor rákérdeztem, hogy akkor most mi van, kijelentette, hogy ő nem akar velem járni, mert nem szerelmes belém, és ő neki szerelem kell.

Mivel eléggé maga alatt van (úgy hiszem még mindig nagyon szereti az exét), szerintetek lehet, hogy ezért érzi most ezt így? Változhat? Vagy ez ebben az állapotban is végleges döntés?

L19 F24

2013. szept. 23. 00:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20 - Egy szóval sem írtam, hogy azért szexeltem vele, hogy megszeressen. Hiába olvasol Csernust, ha még ezt sem tudod értelmezni. Bocsika.
2013. szept. 23. 00:44
 22/26 anonim ***** válasza:

A legjobb barátot nem fektetjük le kedveskedésből. Az a szerep bukott, máshoz meg korai volt.

35/f

2013. szept. 23. 00:45
 23/26 anonim ***** válasza:
54%
velem ne kötekedj kérdező, nem érdemes! egy jó tanács ez. kicsit többet tudok az életről, mint te.
2013. szept. 23. 00:52
 24/26 A kérdező kommentje:
23 - általában az ilyenek nem tudnak semmit az életről. tényleg nem érdemes veled kötekedni. ebben legalább igazad van. viszlátka
2013. szept. 23. 00:54
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg túr korai volt a dolog és itt alapvetően a szexre gondolok. Szakítás után kompenzálni akar, de ahogy eldurran, rögtön jön a bűntudat, hogy "akkor most megcsalta az exét, holott ő még mindig szereti".
2013. szept. 23. 15:22
 26/26 A kérdező kommentje:
értem... :(
2013. szept. 24. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!