Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg férfiak! Miért viselkedik így?
A legjobb barátommal mindig is vonzódtunk egymáshoz, és arról is szó volt régebben, hogy majd egyszer megpróbálhatjuk együtt. Csak hogy ő eddig kapcsolatban élt.
Nem sokkal miután szétmentek ő kezdeményezett nálam, de a nagy idill után nem sokkal mély depresszióba zuhant a szakítás miatt, majd később mikor rákérdeztem, hogy akkor most mi van, kijelentette, hogy ő nem akar velem járni, mert nem szerelmes belém, és ő neki szerelem kell.
Mivel eléggé maga alatt van (úgy hiszem még mindig nagyon szereti az exét), szerintetek lehet, hogy ezért érzi most ezt így? Változhat? Vagy ez ebben az állapotban is végleges döntés?
L19 F24
Igen, értem miért írjátok ezeket, de azért ne felejtsétek el, hogy a legjobb barátomról van szó. Úgy hogy egyik felem nyilván őt akarta segíteni azzal, hogy könnyít rajta a másik felem pedig reménykedett, hogy ebből lesz valami.
Azért ilyen helyzetben nem mindig lehet hideg fejjel dönteni.
Nem tudom, hogy nők vagy férfiak írjátok-e a kommentet, de az én hozzáállásom ehhez az egészhez elég más...
Egy férfi legjobb barátot csokival meg egy jó vígjátékkal nem lehet jobb kedvre deríteni. Lehet elb.asztam vele mindent... nem tudom. Ezért is kérdezem.
a gond ott kezdődik hogy nő vagy...
meg hogy dugtál vele. minek kellett odaadnod magad? csernus szerint te egy szeretetqrva vagy, mert azt remélted majd ettől megszeret. komolyan ennyire eszes vagy? XD röhögnöm kell rajtad kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!