Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főleg férfiak! Miért viselkedi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg férfiak! Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

A legjobb barátommal mindig is vonzódtunk egymáshoz, és arról is szó volt régebben, hogy majd egyszer megpróbálhatjuk együtt. Csak hogy ő eddig kapcsolatban élt.

Nem sokkal miután szétmentek ő kezdeményezett nálam, de a nagy idill után nem sokkal mély depresszióba zuhant a szakítás miatt, majd később mikor rákérdeztem, hogy akkor most mi van, kijelentette, hogy ő nem akar velem járni, mert nem szerelmes belém, és ő neki szerelem kell.

Mivel eléggé maga alatt van (úgy hiszem még mindig nagyon szereti az exét), szerintetek lehet, hogy ezért érzi most ezt így? Változhat? Vagy ez ebben az állapotban is végleges döntés?

L19 F24

2013. szept. 23. 00:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
:((
2013. szept. 23. 00:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A megbecsülés ott kezdődik, hogy tisztességgel, ha az előzőt rendesen lezárta kezd veled.
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Mégis minek törje magát egy kapcsolatban, ha megkapott anélkül is? Ezt nem rosszallásból mondom, egyszerű pszichológia.
 14/26 anonim ***** válasza:
szerintem még lehet belőle kapcsolat, sőt...
2013. szept. 23. 00:27
 15/26 A kérdező kommentje:

Igen, értem miért írjátok ezeket, de azért ne felejtsétek el, hogy a legjobb barátomról van szó. Úgy hogy egyik felem nyilván őt akarta segíteni azzal, hogy könnyít rajta a másik felem pedig reménykedett, hogy ebből lesz valami.

Azért ilyen helyzetben nem mindig lehet hideg fejjel dönteni.

2013. szept. 23. 00:28
 16/26 anonim ***** válasza:
Lehet kapcsolat, de ez a kevésbé valószínű.
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, nem bántani akarlak de nekem ez inkább úgy tűnik, hogy a barátnője után maradt űrt akarta kitölteni veled, csak egy idő után rájött, hogy nem lehet mással kompenzálni a hiányát. Miután őt kiheveri ki tudja, akár még veled is összejöhet.
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy nők vagy férfiak írjátok-e a kommentet, de az én hozzáállásom ehhez az egészhez elég más...

Egy férfi legjobb barátot csokival meg egy jó vígjátékkal nem lehet jobb kedvre deríteni. Lehet elb.asztam vele mindent... nem tudom. Ezért is kérdezem.

2013. szept. 23. 00:31
 19/26 A kérdező kommentje:
17 - igen, elég valószínű, hogy ez így van, ezzel tisztában is vagyok.
2013. szept. 23. 00:33
 20/26 anonim ***** válasza:
77%

a gond ott kezdődik hogy nő vagy...

meg hogy dugtál vele. minek kellett odaadnod magad? csernus szerint te egy szeretetqrva vagy, mert azt remélted majd ettől megszeret. komolyan ennyire eszes vagy? XD röhögnöm kell rajtad kislány.

2013. szept. 23. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!