Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15éves lány vagyok, beleszerettem egy 50éves férfiba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A pasi nem ugy néz ki mint általában az 50évesek max. 35nek. De nem merem elmondani neki hogy mit érzek.Apumnak a haverja.Nincs felesége,egy nagy lánya van és most barátnője sincs már kb.1 hónapja,szóval semmien kapcsolatot nem tennék tönkre.Csak az a gond hogy nem merem elmondani neki.Hogy utaljak a dologra? szokott nekem bókolni.Ma délután is aztmondta mien csinosvagy nagylány meg ienek ,de ez csak mégjobban összezavar.2013. szept. 21. 22:53
21/36 anonim válasza:
nem M. Krisztián a neve? :D
mert van egy ilyen gyanús ismim mint te :D
22/36 A kérdező kommentje:
mien krisztián? :O
2013. szept. 21. 23:59
24/36 A kérdező kommentje:
nem,krisztián. :)
2013. szept. 22. 00:02
25/36 anonim válasza:
Azt mondd meg, hogy mit akarnál a pasitól? Ha most minden akadály elhárulna, miben teljesedne ki a kapcsolat?
26/36 A kérdező kommentje:
elég lenne annyi hogy velem legyen eggyütt tv-zünk összebujjunk áttöleljen.egyenlőre semmi többet,csak ennyit szeretnék. :(
2013. szept. 22. 00:06
28/36 anonim válasza:
Szerintem nem akarna téged egy éretlen kis csitrit maga mellé,főleg úgy hogy apukáddal haverok. Ha ezt megtudná apukád az lenne az első hogy elbeszélgetne veled,ha meg mégis belédszeretne ez a fas zi,és együtt lennétek,akkor az apád kiverné a szart is belőle hidd el ;)
16/F
30/36 anonim válasza:
Azt a mocsokos tele.aszott életet olyan rohat jó érzés amikor felrak valaki egy kérdést amire mindenki ésszerű választ ad de a kérdező véletlenül se fogadná el a ge.is igazságot hogy hülye és minden válaszra azt írja hogy "dehát szeretem" azt mondta hogy már nagyvagyok biztos szerelmes" térj már magamdhoz azt a rohadt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!