Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15éves lány vagyok, beleszeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15éves lány vagyok, beleszerettem egy 50éves férfiba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A pasi nem ugy néz ki mint általában az 50évesek max. 35nek. De nem merem elmondani neki hogy mit érzek.Apumnak a haverja.Nincs felesége,egy nagy lánya van és most barátnője sincs már kb.1 hónapja,szóval semmien kapcsolatot nem tennék tönkre.Csak az a gond hogy nem merem elmondani neki.Hogy utaljak a dologra? szokott nekem bókolni.Ma délután is aztmondta mien csinosvagy nagylány meg ienek ,de ez csak mégjobban összezavar.
2013. szept. 21. 22:53
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Hát lehet,mert végülis azért alakult ki benne ez az egész mert mindíg olyan kedves volt velem,bókolt meg ienek..
2013. szept. 21. 23:10
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Ne csinálj hülyeséget, mert akkora sz.rvihart kavarhatsz, amiből nem vakarod ki magad egy ideig!

15 éves vagy, a fazon 50 és édesapád haverja. Szerinted ez "normális" ill. a szüleid elfogadnák?

Maradj a fenekeden, várd meg amíg elmúlik és majd találsz egy korodbeli srácot, akit te is szeretsz és a szüleid is elfogadnak.

2013. szept. 21. 23:11
 13/36 anonim válasza:
szerintem tiszta hülye vagy...hagyd békén mert nem lesz jó vége!!!
2013. szept. 21. 23:14
 14/36 A kérdező kommentje:
De az zavar,hogy már régóta ezt érzem,és most is sírok miatta,annyira szeretem,hogy képtelen lenném már elfelejteni,érzem hogy ő a tökéletes számomra,meg ha csak fellángolás lenne akkor már rég elmult volna,mert korábban volt ien és az csak max.1honapig de talán még addigsem tartott.
2013. szept. 21. 23:14
 15/36 anonim ***** válasza:

8as vagyok. Nem mondom azt h hagyd a p icsaba mert ha ilyen bokolasokon kivul mas is volt ak tenyleg lehet vmi... De en a helyedben nagyon atgondolnam

Sajat tapasztaat alapjan tudom mondani h legyel nyitott masok fele is es ne csak ra koncentralj. En 13 voltam amikor egtetszett az egyik tanarom es 2 evig ez igy is maradt. Aztan megismerkedtem a baratommal akivel azota is nagyon boldogok vagyunk :)

A tanar mwg mindig tart nekem szakkort es jovore ujra tanitani fog engem es egy kicsit meg mindig tetszik. Neha fantazialgatok arrol h ha (persze ha nem lenne a baratom, biztos h nem csalnam meg ot) ha leerettsegiznek es utana a csavoval egy baratsag extrakkal szeru viszony. De persz tudom h ugyse fog megvalosulni, ez csak fantazia.

A tanarom 40es, baratom 19, en 16 vagyok :)

2013. szept. 21. 23:15
 16/36 anonim ***** válasza:
Írd le neki, hogy "ienek", és egyből kiábrándul belőled.
2013. szept. 21. 23:15
 17/36 A kérdező kommentje:
De én már képes lennék meghalni ha nem lehet az enyém.Majdnem meg is tettem.Még mikor eggyüt volt a barátnőjével és itt volt ketten miutánn elmentek teljessen összezuhantam. :(
2013. szept. 21. 23:19
 18/36 anonim ***** válasza:

Húha... Én is voltam 15 éves, és akkoriban nekem is hasonló problémáim voltam évekig. (Most is, de már felnőttem. :-P) Úgyhogy én nem is lepődök meg ezen a korkülönbségen. Én nem tudom, ez mitől és hogy alakul ki, nem is fontos talán. A magam részéről én is állandóan fantáziálgattam a szerelmeimen, hol örömmel, hol bánattal, attól függően, hallottam-e valami szépet tőlük, vagy épp nem szépet. :-) De mindig tudtam, hogy ez plátói dolog kell, hogy legyen. Már csak gondolj rájuk. 18 év alattival összejönni nagyon cikis helyzet lenne nekik. Kapcsolatként nem vállalnának föl sosem, szeretőjük lehetnél esetleg, de azt inkább ne. :-D

Szóval én azt tanácsolom, örülj, hogy szerelmes vagy, az nagyon szép érzés. Egyszer majd elmúlik. Addig inkább ne vállalj galibát, és ne hozd magad kínos helyzetbe, csak örülj a plátói szerelmednek, abból nem lesz gond.

Ha meg majd nagykorú leszel, akkor az már más kérdés lesz.

2013. szept. 21. 23:51
 19/36 anonim ***** válasza:

vajon a csávónak a barátsága a fontosabb apáddal vagy hogy a farkára akadjon egy tini lányka? :D

tom hogy szereted de gondolj bele lehet már MOST fel sem áll neki, akkor mi lesz 10 év múlva? :D

2013. szept. 21. 23:54
 20/36 A kérdező kommentje:
De nagyon szeretem.Nem tudom elviselni hogy nem lehet az egyém,pedig szerintem ò is többet érez irántam mint amit kellene.Velem sohasem bunkó mindíg csak szépeket mond de egy héten kb 3x ittvan és miutánn elmegy azután tiszta depi leszek és magamba zuhanok. :(
2013. szept. 21. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!