Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levélben szakítottam, a srác ezt írta vissza, mit jelent?
"a levélben felvetett problémák megvitatását"
Szakítottál vele, innentől fogva ő baromira leszarja a levélben felvetett problémáidat, de mivel tud úriemberként viselkedni, ezért válaszolt neked.
Egyébként korrekt a srác. Én válaszra sem méltatnék egy olyan alja nőt, akiben annyi gerinc nincsen, hogy legalább felhívjon, és a saját hangjával vessen véget a kapcsolatnak...
"illetve megbeszélve szakítani"
Itt nincs mit mmegbeszélni.
"Akcentussal beszélek, alig érteni amit mondok. És távkapcsolatban élünk, ahogy mondtam."
És? Normális nő SOHA nem szakít levélben, emailben, sms-ben. Ezen mit nem lehet megérteni? Egy leveles szakítás után pedig rohadtul ne akarj semmit sem megbeszélni, mert a körülményektől függetlenül a világ egyik leggyávább dolga, és az olyan nő aki ezt elköveti csak megvetést érdemel.
Akcentussal?
Aha.
Nem érteni, mi nem érthető a válasz sms-ben.
Ééééés? Akkor ismételten mondom, felhívod telefonon, vagy megkeresed skypon, kismillió megoldás van. Nem kell mellébeszélni, nem volt benned elég becsület a személyes közléshez. Levélben nem szakítunk. Pont. Ezen nincs mit ragozni.
"ő sem érezte gáznak nyilván."
Ezt minden normális ember gáznak érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!