Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztorik megcsalásról?
Volt ilyen igen.
A dolog az én megcsalásommal kezdődött, 1 csók erejéig.
Az exem visszafogadott, szó nélkül, nem én kértem rá. Azt akarta próbáljuk meg újra, én belementem.(Itt kellett volna abbahagynom egyébként)
Aztán idővel megkérte a kezem, én meg igent mondtam.
Ezek után változott meg. Egyre féltékenykedőbb lett, meg akarta szabni, hogy nem találkozhatok suli után a barátnőimmel, hanem egyenesen haza kell mennem, és vele beszélnem msnen.
Fiú haverokkal , osztálytársakkal, nem is engedte volna, hogy szóba álljak, már ha meg tudta volna akadályozni.
Az ő óhaja szerint csak misszionárius pózban szexelhettünk.
Egyre többször vágta a fejemhez, hogy másnak úgysem kellenék, ezért úgyis vele maradok, hiába panaszkodok a zsarnoksága miatt.
Aztán amikor a 10. hónapban járt a kapcsolatunk, bevallotta, hogy a haverjával volt egy házibulin, és lefeküdt egy másik csajjal.
Én erre azt mondtam, hogy rendben, akkor ezzel én nem kívánom tovább folytatni ezt a kapcsolatot.
Megütött.
Visszaütöttem.
Jött a megdöbbenés, majd a könyörgés, térdre borulás és az én is megcsaltam című fejezet jött
Erre mondtam, hogy marhára nem ugyan az megcsókolni valakit, és lefeküdni vele...
Ekkor már mérges volt, és ordítozott, r-bancozott.
Nem érdekelt. Otthagytam.
Aki engem egyszer megüt, az többet nem fog, mert kizárom az életemből.
Már férjnél vagyok majdnem 2 éve. 7 évvel a szakítás után nem régen megkeresett az ex, a kapcsolat folytatása/újrakezdése címén, plusz a szememre hányta, hogy hogy mehettem férjhez 25 évesen, amikor 20 évesen még vele voltam, és hogyhogy fel tudtam dolgozni a szakításunkat...stb...elküldtem a halál f-szára... hagyjon engem békén....
Kb ennyi a történet részemről.
Az idősebbik sógornőméknél kölcsönösen csalják egymást a férjével. A lány kezdte a kapcsolatuk alatt. A pasi folytatta az esküvő után. Most megint a lány csalja.
Emellett minden naposak az ordítozós, anyázós veszekedések. A csaj kb minden hónapban ki akarja rakni a férjét otthonról.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!