Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikosarazós sztorik?

Figyelt kérdés
Nektek mi volt a legcikibb/legfájóbb esetetek amikor kikosaraztak titeket? Esetleg azt is leírhatnátok, ha ti kosaraztatok ki valakit nem mindennapi módon.:D megköszönném
2013. ápr. 25. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kerek perec megmondták nekem hogy nem fog menni, mert értelmetlen volt elekezdeni... ezt igy egyik naprol a másikra. Délelött még viszonylag vidáman telefonáltunk dékután meg ez várt... marha jó érzés volt.

Én meg nem szotkam ugymodn senkit sem kikosaraszni egyszerüen ha tudom hogy olyan nö vonzodik felém akivel én nem tudom magam elképzelni, akkor elindulok egy ellenkezö irányba és mialött lépne azelött felszedek valami lányt, és igy megkimélem öt is a kinos "nem" től.

2013. ápr. 25. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig korrekten megmondom,hogy nem.

De egyszer nem szerettem volna semmit,mondtam is asszem,hogy nem,de ez őt nem zavarta.

Nem hitte el,hogy úgy hívnak,ahogy és mivel nincs facebookom bizonyítani sem tudtam (nem is akartam).

Direkt nem is próbáltam bizonyítani + még ilyeneket kérdeztem,hogy " le akarsz nyomozni?".

2013. ápr. 25. 19:53
 3/4 Pain for Pleasure ***** válasza:

Engem még nem kosaraztak ki, a legutóbbi fiú, akivel randiztam azt mondta majd beszélünk és azóta se keresett, szóval ez gondolom nem tartozik bele.

Viszont én mindig igyekszem normális ember módjára tudatni az adott illetővel, hogy nem fog működni. Csak akkor vagyok bunkó, ha már tényleg nem ért a szép szóból valaki, de ez ritka.

2013. ápr. 25. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2013. ápr. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!