Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Exbarátnős sztorik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Exbarátnős sztorik ide!

Figyelt kérdés
a barátommal pár hónapja vagyunk együtt, de volt egy barátnője, akivel több, mint 5 évig együtt volt és engem valahogy nagyon zavar.. nem tudok elleni mit tenni egyszerűen idegesít az egész, hogy ennyi évig csak egymáséi voltak és ismerik egymást kívülről belülről.. lehet, hogy tönkre fogja tenni a kapcsolatunkat... lányok! nálatok hasonló szitu? nincs bennetek semmi kétség? amúgy már 1 éve szakítottak kb, de közös megegyezés alapján, de még mindig jelen van egy kicsit az életében..
2011. dec. 16. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
zavar hogy előtted 5 évig más töcskölt? másba nyomta bele?
2011. dec. 16. 18:47
 2/6 A kérdező kommentje:
nem ez a része, de köszi a feltételezést
2011. dec. 16. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Bevallhatod nyugodtan, hogy az a része is zavar, hogy mással feküdt le. Vagy ahogy te fogalmaztál "ismerik egymást kívülről belülről.."

Én megértem engem is zavart/zavar néha, a páromnak előttem egy éves kapcsolata volt és lassan mi is egy évesek leszünk. Kíváncsi voltam, hogy hány lány volt előttem, milyenek voltak, milyen kapcsolatai voltak, stb. És sokat beszélgettünk erről, én is meséltem az exeimről neki, meg ő is. De valahogy mindkettőnket zavart minnél többet beszélgettünk erről, úgyhogy már csak nagyon ritkán kerülnek szóba ilyesmik. Idővel majd nem fogsz ilyeneken rágódni te sem, hidd el az exeire nem kell féltékenykedned, ha csak nincsenek nagyon jóban még mindig, mert az már csak a múlt, a barátodat már nem érdekli.

20L

2011. dec. 16. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
igen tudom, de tényleg nem a sex része zavar, de köszönöm a választ:) igazából még mindig szoktak beszélgetni neten, de a párom anyjának az adatlapján láttam, hogy írt oda 2 hónapja és a válasz az volt, hogy sokat gondol rá a barátom anyja és, hogy ott lesz e karácsonykor.. na ez kicsit felbosszantott, hiszen a lány válasza pedig az volt, hogy persze és ez nem kérdés, hogy ott karácsonyozik e és mi akkor már együtt voltunk és az anyja ezt tudta is..
2011. dec. 16. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha valakivel 5 évig van az ember, akkor persze, hogy az élete része lesz örökké. 5 év az hosszú idő és ha még a barátod szakított is vele, a családja nem biztos, hogy ilyen könnyen el tudja engedni. Ne csodálkozz azon, ha az anyósjelölt még kötődik az exhez ennyi év után.

Én 4 évig jártam egy lánnyal, szakítottunk és máig találkozgatunk, de csak haverok vagyunk. Volt, hogy az aktuális barátnőm nem örült ennek, de nem érdekelt a féltékenykedése. Ha nem bízik bennem, akkor én miért foglalkozzak azzal, ha ez nem tetszik neki? Soha nem csaltam meg egy barátnőmet se.

2011. dec. 16. 19:20
 6/6 anonim ***** válasza:
belenéztem a varázsgömbömbe és azt láttam, hogy el fog hagyni. sajnálom... :(
2011. dec. 16. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!