Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a parom haverjaval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a parom haverjaval, aki nem fogadja el, hogy a parom velem jar?

Figyelt kérdés

igazabol nem hiszem,hogy ez ellenem iranyul, ha nem en lennek a baratno,hanem egy masik lany akkor is igy viselkedne.

a problema az,hogy nem hajlando belatni,hogy en vagyok a paromnak. probalja magat elem helyezni a "raangsorban". Szeretne ha a parom mindenhova el menne vele nelkulem.(bulizni, kocsmazni, vasarolni, lottozoba...stb.) Olyanokat mond a paromnak ha meglat egy dekorativ lanyt,hogy " erre azert lecserelned a baratnodet ugye?" , vagy epp a kulsomre tesz megjegyzest,hatha a parom azt mondana ra,hogy igen igy van,csunya es elhagyom.( pl.keress inkabb egy szoket, a barna haj csunya.) ugy kezel engem,mitha csak haverok lennenk a parommal.ez megy mar fel eve miota egyutt vagyunk. eddig birtam, mar nem akarom,hogy velunk jojjon szorakozni,utalom ha velunk van es egyszeruen nem birok vele egy legterbe lenni. ez nekem nyilvan egyszeru,de a baratomnak rossz,mert meg is csak baratok mar egy ideje. mit tennetek a helyemben ?

18 L

2013. szept. 21. 17:25
 1/2 A kérdező kommentje:
nem mellekesen a srac uton utfelen megbant es meg csak eszre sem veszi.
2013. szept. 21. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Első szuszra azt mondanám hogy nem a barátod barátjának hanem a pasidnak kell megfelelned. A haverját lehet hogy zavarja hogy veled tölt most a barátja több időt, de ez érthető. Nem biztos hogy annyira komolyan mondja a számodra sértő dolgokat, lehet hogy csak ironikus akar lenni. Esetleg mond meg a pasid barátjának egy beszélgetés során hogy ez téged nagyon zavar hogy ilyeneket mond és kérdezd meg hogy a sértéseket komolyan gondolja-e és ha igen akkor mi ennek az oka?
2013. szept. 21. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!