Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok hozzá, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok hozzá, ha a pasitok mindig a haverjával lógna?

Figyelt kérdés
A barátom 50km-re lakik tőlem,van egy haverja akivel minden nap több órát töltenek együtt. A srácnak van egy barátnője,aki elég zűrös, mindig az ő életük a téma,már nagyon unom.Én vagyok a hisztis vagy tényleg beteges,hogy mindenhova együtt járnak ,sőt a srác barátnőjét hozzák-viszik mindig,olykor hozzánk is jönnek,de én egyáltalán nem vagyok rájuk kíváncsi. Mit tennétek a helyemben? Hogy mondjam meg a barátomnak hogy nem érdekel már ez a téma,unom!?!?!
2013. szept. 10. 19:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vennek a bandanak sort :)
2013. szept. 10. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocs de már tényleg unom.
2013. szept. 10. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
a legjobb haverom lelki egészsége is fontos!
2013. szept. 10. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké,nekem is vannak barátnőim ,de ez már nagyon idegesitő, azt csinálják 20felül,mint a 12évesek együtt járnak csajozni /hozzánk és a lányhoz/ . Ez csak szerintem irtó gáz?
2013. szept. 10. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a probléma nálad van. Ha a barátod legjobb haverjával nem vagy jó viszonyba, annak szar vége lesz.
2013. szept. 10. 19:50
 6/10 anonim ***** válasza:

nem, nem csak szerinted gaz, szerintem is, oke jo haverja meg minden de ahogy leirtad az mer szerintem kicsit beteges. szerintem ulj le vele ezt meg beszelni hogy, unod hogy mindig ott van veletek meg hogy ugyanaz a tema mindig es hogy tobb idot legyetek kettesben vagy nem tudom mit szeretnel. de ha nem valik be akkor amikor talalkoztok tebis hivd el a baratnodet vagy akar tobb baratnodet es ha ot ez zavarja akkor mond neki hogy, ugye mennyire zavar kepzeld engem is zavar ha velun van a haverod es a baratnoje.

de lehet hogy oka van es azert van mindig vele vagy ilyesmi.ezert kell ezt megbeszelni.

2013. szept. 10. 19:55
 7/10 A kérdező kommentje:

5. hozzászóló ! Jóban vagyok vele,de nem gondolom, hogy nélküle nem tudnánk megoldani hogy találkozzunk,jön busz stb. Ahogy én is el tudok buszozni hozzá,úgy ő is eltudna szerintem...

6. köszi a hozzászólásod :)

2013. szept. 10. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, itt arról van szó, hogy van egy barátod, aki már nem tini és aki nem igazán találkozik veled csak úgy, ha ott van a legjobb haverja is?

Vagy a kapcsolatotok nem komoly (a részéről), vagy a srác nem komoly.

2013. szept. 10. 21:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Kísértetiesen hasonlít a helyzetünk...mintha csak én írtam volna ezt a kérdést. Nálunk ugyanez van. És ha a haverjaival van teljesen megváltozik kifordul önmagából elkezd bunkózni beszológat stb..aztán csodálkozik hogy rajtam is nyomot hagynak ezek
2013. szept. 10. 21:10
 10/10 A kérdező kommentje:
Találkozunk úgy is ,de sokszor előfordul hogy a barátja hozza és akkor hozza az ő barátnőjét is pl....akit említettem ,hogy elég zűrös és én nem akarok ebbe belefolyni ,jóba vagyok vele, de ennyi többre én nem vagyok kíváncsi belőle/belőlük. És ezt nem akarja megérteni a barátom....hiába mondom neki :(
2013. szept. 11. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!