Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a pasitok mindig a haverjával lógna?
nem, nem csak szerinted gaz, szerintem is, oke jo haverja meg minden de ahogy leirtad az mer szerintem kicsit beteges. szerintem ulj le vele ezt meg beszelni hogy, unod hogy mindig ott van veletek meg hogy ugyanaz a tema mindig es hogy tobb idot legyetek kettesben vagy nem tudom mit szeretnel. de ha nem valik be akkor amikor talalkoztok tebis hivd el a baratnodet vagy akar tobb baratnodet es ha ot ez zavarja akkor mond neki hogy, ugye mennyire zavar kepzeld engem is zavar ha velun van a haverod es a baratnoje.
de lehet hogy oka van es azert van mindig vele vagy ilyesmi.ezert kell ezt megbeszelni.
5. hozzászóló ! Jóban vagyok vele,de nem gondolom, hogy nélküle nem tudnánk megoldani hogy találkozzunk,jön busz stb. Ahogy én is el tudok buszozni hozzá,úgy ő is eltudna szerintem...
6. köszi a hozzászólásod :)
Ha jól értem, itt arról van szó, hogy van egy barátod, aki már nem tini és aki nem igazán találkozik veled csak úgy, ha ott van a legjobb haverja is?
Vagy a kapcsolatotok nem komoly (a részéről), vagy a srác nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!