Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok/mit csinálátok ha a barátnőtök éjszaka sírva hívna fel titeket?
Figyelt kérdés
Családi gondok miatt.2013. szept. 7. 22:34
1/27 anonim válasza:
nem kezdek olyannal hosszabb távon,aki balhés családból származik.
az ilyen csajok érzelmileg labilisabbak és sokkal veszekedősebb természetűek,ezt meg nem tűröm.
2/27 anonim válasza:
Meghallgatnám,ha tudnék,akkor odamennék,vagy áthívnám.
3/27 anonim válasza:
hogyhogy mit szólnék? mi ebben a kérdés? meg mégis, vajon mit csinálnék?
4/27 anonim válasza:
Udvariasan végighallgatnám,megvigasztalnám és miután leraktam a telefont elküldeném a büdös durva életbe
5/27 anonim válasza:
Na vajon mit? Megpróbálnám megvigasztalni, illetve ha kell, akkor átmennék hozzá.
6/27 A kérdező kommentje:
1. nem balhés a családom, csak anyja-lánya veszekedések szoktak néha lenni
2013. szept. 7. 22:37
7/27 megmondo007 válasza:
rohannék hozzá és megvigasztalnám ha kell elvinném hozzám és ezer csókkal mosnám le arcáról a könnyeket...
9/27 anonim válasza:
első vagyok.
jah értem.
akkor miután befejeztem a dugást és lementem a kutyával sétálni visszahívnálak,hogy a másik csaj ne hallja.
meg alapból ilyenkor le van némítva a telefonom.
10/27 anonim válasza:
Aki emiatt ideges lenne vagy akár még szakító oknak is hozná fel, az seg..gparaszt.
Persze értem ezt úgy, hogy ez nem napi szinten történik meg, mert úgy tényleg lehet zavaró egy idő után... De ha tényleg gond van, akkor mégis miért olyan nehéz meghallgatni, segíteni?
Lehet én vagyok csak ilyen hülye, de engem felkereshet bármikor, ismétlem BÁRMIKOR, ha gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!