Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mit szólnátok/mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok/mit csinálátok ha a barátnőtök éjszaka sírva hívna fel titeket?

Figyelt kérdés
Családi gondok miatt.
2013. szept. 7. 22:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
67%
elásnám az anyját a kertben ,mert utálok az éjszaka közepén lelkizni!!!
2013. szept. 7. 22:42
 12/27 anonim ***** válasza:

Igaz, nő vagyok, de szerintem a reakció csak a fiú jellemétől, és a kapcsolat minőségétől függ...

Ezt pedig neked kell tudnod, hogy ilyennel felhívhatod-e, számíthatsz rá, vagy nem akar pátyolgatni...

2013. szept. 7. 22:45
 13/27 anonim ***** válasza:
42%
Mennyi papucs férfi van itt.Ugranának mint a pincsikutya.Megértő lehet az ember de nem a magzatvíz folyt el hogy jó képet kelljen vágni hozzá.
2013. szept. 7. 22:48
 14/27 anonim ***** válasza:
nem venném fel, mert éjszaka aludni szoktam és nem a hülye női hisztiket hallgatni...
2013. szept. 7. 22:50
 15/27 anonim ***** válasza:
48%
Hívja a barátnőit éjszaka lelkizni.
2013. szept. 7. 22:52
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

Hát, ahogy visszaolvasok, jó párotoknak az empátiakészsége egy csigáéval vetekszik.

Ha én szeretek valakit, akkor bármikor meghallgatom a gondjait, és igyekszem meg vigasztalni, akár az éjszaka közepén.

Érzéketlen tuskók...az ilyenekhez még bottal sem nyúlnék, nem hogy kapcsolatban legyek.....

2013. szept. 7. 22:56
 17/27 anonim ***** válasza:
46%
Az én barátom érzéketlen, fel sem venné a telefont, vagy ha igen, akkor morcosan megmondaná, hogy Aludjak és ne fárasszam ahülyeségeimmel :/ Facebookon szoktam neki hisztizni, mindig felidegesítem vele, ez a dolog amúgy a kapcsolatunk gyyengepontja, hogy nem tud megvígasztalni és eléggé zavar, hogy nem vesz észre rajtam olyan dolgokat, mint, hogy vagdosom magam, amit a legjobb barátnőm 5 perc alatt észrevett rajtam. Szóval úgy viselkedik, mintha nem is érdekelném...
2013. szept. 7. 22:59
 18/27 anonim ***** válasza:
38%

bakker:O

örülj hogy elvisel egy vagdosós nemnormálist...

2013. szept. 7. 23:00
 19/27 anonim ***** válasza:
# 17 te beteg vagy. inkább örülj, hogy még nem szakított veled és gyorsan keress fel egy pszichológust!
2013. szept. 7. 23:01
 20/27 A kérdező kommentje:
na végül felhívtam. igen neki éjszaka van, mivel suliba jár és mellette gyakorlatozik, és ma is dolgozott rengeteget. de nem küldött el hála égnek a fenébe, végighallgatott, próbált megnyugtatni és mondta hogy menyjek aludni, és ha szükségem van rá, hívjam ma még nyugodtan. :)
2013. szept. 7. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!