Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok/mit csinálátok ha a barátnőtök éjszaka sírva hívna fel titeket?
Figyelt kérdés
Családi gondok miatt.2013. szept. 7. 22:34
21/27 anonim válasza:
A családjával veszett össze,nem valami égszakadás történt.Attól hogy végighallgatom meg minden még nem kell vigyorognom is mellé mintha én lennék a nap hőse.
22/27 anonim válasza:
Mit vártál kedves kérdező.Attól hogy udvarias volt még nem fog mosolygó napocskákat rajzolni mielőtt visszaalszik.
23/27 anonim válasza:
Nem vagyok beteg, csak szorongó, jártam már pszichológusnál, de nem akarok visszamenni. Köszönöm szépen, aki vagdossa magát, az nem normális... Legalább azzal kompezálom, hogy már több, mint 2 éve én fizetem a fesztiváljait, a gördeszkáit, a focicipőit én veszem és sok mást :D De amúgy akkor szoktam hisztis lenni, amikor megvan és azelőtt. Az a legnagyobb baja a barátomnak, hogy túl sok szexre és csókra vágyom és hogy szorongok. Nappal persze nincs semmi gondom, max rosszul szokott esni, amikor megkérdezi, hogy mi a f_sznak csókolom meg ilyen gyakran. Igen, csoda, hogy ő visel el engem. Szerintem meg az a csoda, hogy én kibírom, mert szeretem, csak elég rosszul esik, hogy nem foglalkozik velem eleget...
24/27 anonim válasza:
# 23 Kérlek menj el aludni, mert ilyen önsajnáltatást és hülyeséget ezen az oldalán már van 1 éve nem láttam...:(
25/27 anonim válasza:
Akkor jó, hogy nem ismered az ex barátomat :D Ő volt önsajnáltató...
26/27 anonim válasza:
hetes te valami elcseszett don juan vagy? :S
tiszta búza amit írsz :S
legyél férfi! Ez nem az!
27/27 anonim válasza:
átmennék hozzá és keményen megdugnám, ha akarja ha nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!