Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalom meg minden éjszaka álmomban a párom?
Figyelt kérdés
Két éve vagyok együtt a párommal,szeretem,egyszer fent egyszer lent vagyunk,mint mindenki.De már néhány hete,minden éjszaka másról álmodok,leginkább csak összejövök más fiúkkal,míg ő a párom és otthagyom,hol csókig,vagy csak ölelésig,de van amikor még tovább is elmegyünk álmomban,akikkel álmodok azok vagy régi,vagy mostani ismerőseim,barátaim,akikkel vagy volt kapcsolatom,vagy csak kedveltük egymást,de máshogy alakult,vagy kb lehetetlen lenne,h összejöjjünk,de a srác szeret engem.Akikkel álmodok,mindig szimpatikusak nekem,reggel furcsa,de jó érzés tölt el,ami bánt.Miért lehet ez? Nem csalnám meg a barátom soha,sosem csaltam meg senkit és nem is állt szándékomban.A barátomhoz pedig sok minden köt és szeretem is,bár 2 év után,már nem olyan hatalmas a fellángolás,ez tényt.2013. aug. 30. 10:52
2/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy a tudatalattid dolgozik ilyenkor. Lehet, hogy nagyon sok minden van, amit még nem próbáltál ki, és a jelenlegi párodtól nem kapod meg, de vágysz rá, csak szereted a párod, ezért elnyomod magadban. De részemről ez csak egy tipp, az álmokat nagyon nehéz megfejteni.
3/4 anonim válasza:
Egyébként azt olvastam valahol, hogy ha az ember álmodik, csak olyan emberek szerepelnek az álmában, akiket ismer, vagy legalábbis már találkozott vele. #2 voltam
4/4 anonim válasza:
vágysz a régi szenvedélyre, és úgy érzed tőle már nem fogod megkapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!