Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélyem összejönni ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem összejönni ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Mindketten ugyanarra az egyetemre járunk, van jó pár közös óránk. Igazából még nem nagyon beszéltünk, de azt tudom, hogy okos, normális felfogású (vagyis mondjuk úgy, hogy az én értékrendemnek megfelelő), jó tanuló, ezenkívül nagyon szép lány, mind arcra, mind alakra. Közvetlen fajta, sok barátja van, viszont egyedülálló már egy jó ideje. Van egy közös ismerősünk, főleg onnan tudom ezeket.

Én ezzel szemben átlagos kinézetű vagyok, a baráti köröm is jóval szűkebb, viszont elvileg intelligens, vicces és hasonló gondolkodású vagyok, mint ő.

Szerintetek van reális esélyem nála? Ha esetleg elutasít, akkor nem lesz kellemetlen vele együtt órákra járni?

2013. szept. 20. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet nála esélyed, de ha elutasít az gáz lesz...
2013. szept. 20. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk, ha még te se beszélgettél vele, vagy szedjük föl helyetted az egyetemen?
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha eddig se beszéltetek és elutasít akkor utána se fogtok.

Mindenképp megéri megpróbálni.

4/8 anonim ***** válasza:
de kellemetlen lesz, és valszeg lekoppint, mert egy ilyen csajra sokan rámennek
2013. szept. 20. 17:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk, de csak így órák előtt, röviden. Szóval semmi tartalmas nem volt.
2013. szept. 20. 17:26
 6/8 anonim válasza:

az ellentétek vonzzák egymást :D

és egy próbát megér szerintem utána ha elutasít lehet kellemetlen lesz egy ideig de hidd el neki még inkább az lesz és majd elmúlik :)

2013. szept. 20. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Te átlagos kinézetű, ő szép? Felejtsd el!
2013. szept. 20. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
próba szerencse!
2013. szept. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!