Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes lett tőlem a nálam 12...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lett tőlem a nálam 12 évvel idősebb 2 gyermekes családos férjes szeretőm, meg akarja tartani, hogy megfogjon, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Tavaly kezdtem viszonyba egy nálam 12 évvel érettebb családos nővel. (a férjével már régóta csak papíron voltak együtt , a közös anyagiak és a 2 kisgyerek miatt) Egyből bele szerettem, gyönyörű szép nő, 8 évet simán letagadhatna. Ő is szerelmes lett belém. Gondoltam nem lehet ebből a kapcsolatból semmi probléma ment minden szépen, jól elvoltunk. Most 2 hete bejelentette, hogy terhes tőlem, és ha elhagyom, akkor is meg fogja tartani. (A férjével most válnak el véglegesen) Elmagyaráztam neki szépen, hogy annak ellenére, hogy szeretem, nekem nem Ő az igazi, és nem egy nálam 12 évvel idősebb 2 kisgyermekes anyával képzelem el az életemet. Ezt ő nem érti meg. Szerinte az Ő számára én vagyok az igaz. És gyereket kell, hogy szüljön nekem. Mióta bejelentette ezt a műsort az óta 7kg fogytam, alig eszek és csak Xanaxal tudok elaludni, idegroncs vagyok. Totál ki vagyok készülve. Hát még, ha valóban megtartja. Volt már valaki hasonló helyzetben, vagy ismerőse? Mi történt vele? Hogyan fogok ezek utána egy kisgyerekesként normálist korombéli csajt találni? Nagyon meg fogja nehezíteni a párkeresésemet?
2013. szept. 20. 11:51
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, és nem bántani akartalak, és elég undi ahogy a csaj viselkedett, ezt aláírom. mert szerintem tényleg meg akart fogni. de a kicsi a te felelősséged is. bár annyit javasolnék, hogy ha a gyerektartás képbe kerül, pedzegesd a dns tesztet, hogy tényleg a tiéd e. nehogy aztán a férj gyerekét akarja rád sózni.

viszont azt kéne megértened, hogy az a szegény baba nem tehet semmiről, és megérdemelné, hogy legyen apja....amennyiben a tiéd.

de nem úgy, hogy a csajjal is vagy. csak a gyerekkel .... na érted.

2013. szept. 20. 18:47
 52/53 anonim ***** válasza:

"Szerinte az Ő számára én vagyok az igazi. És gyereket kell, hogy szüljön nekem."

Azért én megvédeném a kérdezőt, mert ez a nő sem normális (már bocsánat). Ez kettejük döntése lett volna, és nem egyedül eldönti, hogy gyereket szül neki. 40 éves nőnek már felelősségteljesebben kéne gondolkodni egy életről, nem "csak annyi", hogy megtartja a babát, hanem biztos hátteret kellene nyújtania neki, mind anyagilag, mind érzelmileg. Emberek! Nem egy 16 éves ártatlan kislánykáról van szó, aki véletlen nem vette be a gyógyszerét, vagy azt gondolta, hogy majd a barátja felhúzza a kotont, ez egy érett nő, aki valószínűleg szándékosan esett teherbe.

Sajnos kérdező a helyzeten nem tudsz változtatni. Szerintem ne menekülj, lehet megszereted a gyerkőcöt.

A nőből én biztos kiábrándulnék.

Ha férfi lennék, én ezentúl biztosra mennék a védekezésben, és csak akkor nem húznék fel gumit, ha megtaláltam a számomra ideális partnert.

2013. szept. 23. 08:53
 53/53 anonim ***** válasza:
0%
Fenyegesd meg, hogy ha nem akar 1 héten belül titokzatos módon meghalni, akkor menjen abortuszra. Ez az egyetlen megoldás, hogy ne kelljen 18 évig fizetned.
2013. okt. 29. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!