Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lett tőlem a nálam 12 évvel idősebb 2 gyermekes családos férjes szeretőm, meg akarja tartani, hogy megfogjon, mitévő legyek?
utolsó vagyok, és nem bántani akartalak, és elég undi ahogy a csaj viselkedett, ezt aláírom. mert szerintem tényleg meg akart fogni. de a kicsi a te felelősséged is. bár annyit javasolnék, hogy ha a gyerektartás képbe kerül, pedzegesd a dns tesztet, hogy tényleg a tiéd e. nehogy aztán a férj gyerekét akarja rád sózni.
viszont azt kéne megértened, hogy az a szegény baba nem tehet semmiről, és megérdemelné, hogy legyen apja....amennyiben a tiéd.
de nem úgy, hogy a csajjal is vagy. csak a gyerekkel .... na érted.
"Szerinte az Ő számára én vagyok az igazi. És gyereket kell, hogy szüljön nekem."
Azért én megvédeném a kérdezőt, mert ez a nő sem normális (már bocsánat). Ez kettejük döntése lett volna, és nem egyedül eldönti, hogy gyereket szül neki. 40 éves nőnek már felelősségteljesebben kéne gondolkodni egy életről, nem "csak annyi", hogy megtartja a babát, hanem biztos hátteret kellene nyújtania neki, mind anyagilag, mind érzelmileg. Emberek! Nem egy 16 éves ártatlan kislánykáról van szó, aki véletlen nem vette be a gyógyszerét, vagy azt gondolta, hogy majd a barátja felhúzza a kotont, ez egy érett nő, aki valószínűleg szándékosan esett teherbe.
Sajnos kérdező a helyzeten nem tudsz változtatni. Szerintem ne menekülj, lehet megszereted a gyerkőcöt.
A nőből én biztos kiábrándulnék.
Ha férfi lennék, én ezentúl biztosra mennék a védekezésben, és csak akkor nem húznék fel gumit, ha megtaláltam a számomra ideális partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!