Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes lett tőlem a nálam 12...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lett tőlem a nálam 12 évvel idősebb 2 gyermekes családos férjes szeretőm, meg akarja tartani, hogy megfogjon, mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Tavaly kezdtem viszonyba egy nálam 12 évvel érettebb családos nővel. (a férjével már régóta csak papíron voltak együtt , a közös anyagiak és a 2 kisgyerek miatt) Egyből bele szerettem, gyönyörű szép nő, 8 évet simán letagadhatna. Ő is szerelmes lett belém. Gondoltam nem lehet ebből a kapcsolatból semmi probléma ment minden szépen, jól elvoltunk. Most 2 hete bejelentette, hogy terhes tőlem, és ha elhagyom, akkor is meg fogja tartani. (A férjével most válnak el véglegesen) Elmagyaráztam neki szépen, hogy annak ellenére, hogy szeretem, nekem nem Ő az igazi, és nem egy nálam 12 évvel idősebb 2 kisgyermekes anyával képzelem el az életemet. Ezt ő nem érti meg. Szerinte az Ő számára én vagyok az igaz. És gyereket kell, hogy szüljön nekem. Mióta bejelentette ezt a műsort az óta 7kg fogytam, alig eszek és csak Xanaxal tudok elaludni, idegroncs vagyok. Totál ki vagyok készülve. Hát még, ha valóban megtartja. Volt már valaki hasonló helyzetben, vagy ismerőse? Mi történt vele? Hogyan fogok ezek utána egy kisgyerekesként normálist korombéli csajt találni? Nagyon meg fogja nehezíteni a párkeresésemet?
2013. szept. 20. 11:51
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:
Nincs a gyerekekkel való ellenszenvem, csak akarok tőle gyereket.
2013. szept. 20. 12:03
 12/53 A kérdező kommentje:
Nem tőle ,elnézést. Csak most is be vagyok nyugtatózva.
2013. szept. 20. 12:04
 13/53 anonim ***** válasza:
Kihagytál egy nem-et :)
2013. szept. 20. 12:05
 14/53 anonim ***** válasza:
Így alakult nehéz lesz de hidd el ennek ellenére tudsz majd randizni persze nem azzal kell nyitni hogy van egy gyerekem akit nem is akartam, hanem ha találsz valakit akivel szimpatizáltok és úgy látod komoly is lehet akkor mond el neki ha a dolgokat hidd el akinek fontos vagy nem hagy el. Ezenkívül ha nem akarod vállalni a gyereket nem kell, lemondhatsz róla, és minden szülői jogodról.
2013. szept. 20. 12:17
 15/53 A kérdező kommentje:
Miért ilyen kegyetlenek egyes nők? Miért kell ezt?
2013. szept. 20. 12:23
 16/53 anonim ***** válasza:

ez szívás ... így bízz a nőkben

a gyerek első körben a jelenlegi férj nevére fog kerülni ... ha anyu jellemtelen, akkor megpróbálja a nyakába varrni gyerektartás szempontjából is (bár lehet, hogy már régen nem dugtak, így ez nem biztos)

második kör, hogy keresetet nyújt be ellened apaságira (már ha a férj nem fogadja el, hogy az övé)

harmadik kör, fizetsz a nagykorúságáig, és ha meghalsz szépen örököl tőled a gyermek

2013. szept. 20. 12:26
 17/53 anonim ***** válasza:

unokatesómmal ugyanez volt, csak ott ő volt a családos anyuka. Meg lett bolondúlva a válás után és jobban ragaszkodott az új babához mint a 2 gyerekéhez eggyüttvéve összesen. Nagyon gáz volt, a család nem tudta semmiről sem lebeszélni, persze a végén az lett, hogy a gonosz 22 éves (vagy t*köm tudja mennyi, de fiatal) szerető otthagyta és fizet a gyerek után. Én teljesen megértelek, de ha a tied is flúgos lett akkor semmit sem tudsz ellene tenni.

Azt hiszi ezzel magához láncol, sajnos utólag könnyű okosnak lenni, de észre kellett volna venned valamit.

2013. szept. 20. 12:26
 18/53 anonim ***** válasza:

Ezért olyan jók a szexkapcsolatok. Olyan könnyen belemennek egyesek ilyenekbe, meg sem ismerik a másikat, aztán csodálkoznak, ha meglepetés éri őket.

Ettől függetlenül egy görény a nő, nem irigylem a közös gyereketeket, de még a másik kettőt sem. Undorító, hogy valaki ilyen módszerekkel él.

2013. szept. 20. 12:35
 19/53 anonim ***** válasza:
Nem nézed kicsit sokat a Gyanú Árnyékában sorozatot? :D
2013. szept. 20. 12:35
 20/53 anonim ***** válasza:
0%
Hát kedves kérdező, sajnos saját károdon kellett megtanulnod a nők határtalan aljasságát.
2013. szept. 20. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!