Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lett tőlem a nálam 12 évvel idősebb 2 gyermekes családos férjes szeretőm, meg akarja tartani, hogy megfogjon, mitévő legyek?
Attól, hogy ő egy kûrva, még nem azt jelenti, hogy rosszabb mint te. Minden kûrva egy balekra vágyik, akik vannak olyan hülyék, akik eltartják őket és a kakukkfiókáikat is.
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy vedd feleségül azt a kûrvát, mert ha megcsalja a két gyermekének az apját, téged is megfog csalni, de szerintem az abortuszt nem erőltethetted rá, és a gyermek tartást is fizetned kell.
"Ő ugyan annyira hibás ebben az egészben mint én. Ezt aláírom."
Ó de kegyes vagy! :)
Nem akarok gyerektartás fizetni utána. Nem keresek túl jól, így még ráadásul elvinné az összes megtakarított pénzemet és a fizetésem nagy részét a gyerek.
Nem összeget állapítanak meg, amit fizetned kell, hanem a kereseted függvényében kalkulálnak százalékos arányban. Mindenedet nem fogja elvinni.
"nekem bárhol jó, jég hátán is megélek szívós vagyok és kitartó."
Na ha annyira megélsz a jég hátán is, akkor miért van szarul fizető állásod. HA szívós vagy, egy ilyen ügy miatt hogy hogy Xanaxal kell elaludj? Te egy gyökérke vagy. Egy ici-pici bébirépa. Ha olyan tökös vagy mint mondod, akkor vállalod a felelősséget.
Amcsiba ugye nem tud utolérni a gyerektartás véget? Pláne, ha azt sem tudja hol keressen illeve nevet változtatok stb...
A névváltoztatást is rögzítik. tudni fogják, miről mire. Egy névváltoztatás nem "tanúvédelmi program" ahol eltörlik az előző identitást. Szóval a világon bárhol utolérhet.
Jó mondjuk Kongóban, Szudánban nem valószínű, de akkor magadat kényszeríted egy nyomortanyára.
"Azért álltam le vele mert egy bomba nő. Az összes fiatal férfi megbámulja az utcán. Tökre irigyeltek a haverjaim. Most már persze nem."
Tehát felvágni jó volt vele. Aham.
Kérdező. Ha ez nem egy kamu kérdés, vagy a soron következő Családi Titkok forgatókönyvének tesztelése, akkor te egy rettenet nagy csíra vagy. Ha nem akarok gyereket gumit húzok.
Mivel nem merted bevallni, hogy nem használtál gumit és sehol nem szerepel, hogy a csaj használt e tabit, így a kérdés nyitott. Mivel védekeztetek?
Ja és a nő nem így akar megfogni. Annyit mondott, hogy ha elhagyod is megtartja. Tehát számol a lehetőséggel, hogy te lelépsz. viszont tény. Ha válik, akkor valószínű te kapod az apasági pert, és a gyerektartást. Hacsak nem a férjétől van mégis csak a gyerek. Hiába vannak rosszban, meg hiába válnak, ez az egy esély ami mentheti a szánalmas seggedet. Szóval ha biztosra akarsz menni, akkor kérj apaságit, genetikai teszttel. 100k lesz, de szépen kicsengeted. Aztán ha te vagy az apa, akkor vállalod a felelősséget. Vagy lődd le magad.
tényleg gyík a kérdező
kinek kell xanax? életemben nem vettem be nyugtatót, ennél komolyabb gondnál sem
Kedves kérdező!
Ugyan én csak 23 éves férfi vagyok, de szerintem már így is több gerincem, van mint neked. Ha nem akartál gyereket akkor miért nem védekeztél? Ha már voltál akkora férfi hogy villogtál a haverjaid előtt az érettebb nőddel és azzal, hogy jól megdu.tad, akkor legyél annyra férfi hogy vállalod a következményeit. De a legjobb az lenne ha elköttetnéd magad, mert ilyen ember ne szaporodjon. Vagy ha nincs pénzed az elköttetésre, akkor tegyél annyi szívességet a világnak és vágd le a far.kad. A nőt se védem, mert az is gerinctelenség amit ő művel, de te se vagy semmmivel se jobb nála. Szívből remélem hogy ki fog csinálni ez a nő téged a gyerektartással, mert ez elöl nem tudsz elmenekülni. Kimész külföldre ott is fizetned kell, sőőt.. ott lehet hogy még többet is:). Előbb kellett volna gondolkodni tesókám. Mégis mit hittél? Ha koton nélkül dug.ok egy nőt akk az következmények nélkül jár? MIÉRT NEM VÉDEKEZTÉL????????????
nagyon birom a pasikat, akiknek gumit huzni derogal, de ha becsuszik a baba, akkor a no a goreny. plane szimpatikus a hozzaallasod, hogy bomba no, minden rendben van vele es mintha meg szeretted volna is, mindenesetre dugni szuper volt, de ha felelosseg van, akkor az egeszet a masikra tolod (`mert nem o az igazi`- ezzel a hozzaallassal neked nem is lesz olyan szerintem).
tuti, hogy a pasik nagy resze bele se gondol, hogy az abortusz valojaban micsoda, mert nem nekik kell odafekudni es nem nekik kell a lelki/ fizikai kovetkezmenyeit viselni.
a nok -foleg, ha szerelmesek is a pasiba- nem idegenkednek ennyire attol, hogy gyerekuk szulessen. (o vallalja a felelosseget: akar egyedul is felneveli, nelkuled is. te miert nem?) ja, hogy TE nem akartal gyereket...akkor hol volt a gumi??
a no helyeben en is megtartanam a gyereket (ha akartam, ha nem-- de azt abortuszt koszi, nem), de otthagynalak a p.csaba, ha fizetsz gyerektartast, ha nem. ritka nagy gyoker vagy!
32/N
Nem tudlak sajnálni. Most edd meg szépen amit főztél. Tudod mindig azt mondják, hogy a tinik felelőtlenek, hát te öregem, lepipálod még őket is. 28 évesen bmeg...ennyi eszed van.
Ja, hogy a gumi kényelmetlen? Nem szereted .. akármi? Akkor szopás van. Akkor ne legyen kényelmetlen felelősséget vállalni azért a pici babáért aki semmiről nem tehet. Na őt sajnálom.
Vagy esetleg a nő azt mondta szed tablettát? Hát kisfiú, nem kellene mindent elhinni, amit a bomba nők mondanak...
Nem kell félreérteni, a nő tetteivel sem értek egyet, de amit itt te hisztizel, meg vinnyogsz, az valami szánalmas. És még ráadásul nincs is igazad.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!