Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lett tőlem a nálam 12 évvel idősebb 2 gyermekes
családos férjes szeretőm, meg akarja tartani, hogy
megfogjon, mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Tavaly kezdtem viszonyba egy nálam 12 évvel érettebb családos nővel. (a férjével már régóta csak papíron voltak együtt , a közös anyagiak és a 2 kisgyerek miatt) Egyből bele szerettem, gyönyörű szép nő, 8 évet simán letagadhatna. Ő is szerelmes lett belém. Gondoltam nem lehet ebből a kapcsolatból semmi probléma ment minden szépen, jól elvoltunk. Most 2 hete bejelentette, hogy terhes tőlem, és ha elhagyom, akkor is meg fogja tartani. (A férjével most válnak el véglegesen) Elmagyaráztam neki szépen, hogy annak ellenére, hogy szeretem, nekem nem Ő az igazi, és nem egy nálam 12 évvel idősebb 2 kisgyermekes anyával képzelem el az életemet. Ezt ő nem érti meg. Szerinte az Ő számára én vagyok az igaz. És gyereket kell, hogy szüljön nekem. Mióta bejelentette ezt a műsort az óta 7kg fogytam, alig eszek és csak Xanaxal tudok elaludni, idegroncs vagyok. Totál ki vagyok készülve. Hát még, ha valóban megtartja. Volt már valaki hasonló helyzetben, vagy ismerőse? Mi történt vele? Hogyan fogok ezek utána egy kisgyerekesként normálist korombéli csajt találni? Nagyon meg fogja nehezíteni a párkeresésemet?
Sajnállak mert tudom, hogy nem igy tervezted. De 28 évesen lehetne annyi eszed, hogy védekezel ha nem akarsz gyereket.. ha kotont sem használsz akkor bármikor, szó szerint bármikor becsúszhat a gyerek. Bár szerintem ezzel neked is tisztában kellett lenned.
Ettől függetlenül tartásdijat kell majd fizetned, mert különben birósági végzést fognak ellened inditani - és ugyanugy kell fizetned.
Ettól még van esélyed normális párkapcsolatra korodbelivel, az én ismeretségi körömben is történt hasonló, és ott a srác új barátnője tud erről a dologról (nem örült neki persze, de emiatt nem hagyta el a srácot). Legközelebb védekezz ha nem akarsz gyereket.
2013. szept. 20. 13:32
32/53 A kérdező kommentje:
Nem illegálisan dolgoznák, van kint cége, alkalmazottja lennék.
Akkor melyek azok az országok ahol nem tudja behajtani?
Thaiföld?
2013. szept. 20. 13:33
33/53 anonim válasza:
A fejlett országokkal van egyezmény. Nem érdemes levinned magad a nyomorba a gyerektartás miatt.
2013. szept. 20. 13:35
34/53 anonim válasza:
Jó, nekem kezd kamuszaga lenni a dolognak. Thaiföld? Most komolyan? Ki a tököm költözne el a világ végére a gyerektartás miatt?
2013. szept. 20. 13:37
35/53 A kérdező kommentje:
Nem nyomorognék, Thaiföldön laktam fél évet már. És elvoltam mint a befőtt.
2013. szept. 20. 13:37
36/53 A kérdező kommentje:
Amúgy is elmentem volna az országból, ezek után meg pláne!
2013. szept. 20. 13:38
37/53 anonim válasza:
A gyerektartás nem fizetése nem elégséges ok ahhoz, hogy téged nemzetközileg körözzenek és kiadatási egyezmény keretében hazahozzanak. Tehát ettől nem kell tartanod. Ez nem bűncselekmény, hanem mulasztás. Itthon cseszegethetnek téged érte, külföldön nem. De ezzel nem támogatni akarom a szándékodat. Vállalnod kellene a gyerek nevelését. Persze tudom hogy könnyű más kezével verni a csalánt...
2013. szept. 20. 13:50
38/53 anonim válasza:
Haza nem hozzák, de a nemzetközi jogi viszonyokról alaposan tájékozódnia kell! Még rosszabbul is járhat anyagilag.
2013. szept. 20. 14:00
39/53 anonim válasza:
Egy kre^tén ta¹hó vagy. Mégis, hogy beszélsz arról a gyerekről? Mintha nem is a tiéd lenne. Mintha csak egy rakás szemét lenne.
Miért nem közölted a nővel a kapcsolatotok elején, hogy te csak a picsấját akarod, és egyebet semmit.
Az ilyen szemeteknek mint te, le kéne vágni a fâszát láncfűrésszel, hogy még véletlenül sem szaporodjon a fajtája.
Most meg azt fontolgatod te r¹ohadék, hogy vajon melyik országba nem kötelezhetnek gyerektartásra. Eddig te vagy a legnagyobb szemét, akivel találkoztam itt a GYK-n. Mégis mi a frâncért nem költöztél akkor az Isten fâszában, mikor még nem ismerted meg azt a kûrvát?
Férfi vagyok, de neked nem tudok igazat adni.
2013. szept. 20. 14:13
40/53 A kérdező kommentje:
Ő ugyan annyira hibás ebben az egészben mint én. Ezt aláírom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!