Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exről megmaradt képek dolgokat miért kéne kitörölni, kidobni?
Teszem azt szép emlékek a képek,tárgyak.
Az új kapcsolatban miért kéne kidobni?Főleg lányoknál látom,hogy nagyon érzékenyek erre a témára.
Miért nem lehet ezt békén hagyni?
Engem nem érdekel a barátnőm ilyen dolgai.Mert tudom,hogy szép időszak volt neki.
Mull Pasha
Végre egy igazi férfi, aki nem az emlékek miatt nyavajog, köszi :D
Nem kell minden kitörölni a múltból, tárgyakat, képeket sem, én legfeljebb átalakítom a képeket, nem törlök ki egy komplett albumot. Nálunk kb így lenne, ha mégis találnék képet fent a párom exéről:
-Én: Találtam a gépeden pár képet az exedről!
-Párom: töröld ki nyugodtam, el is felejtettem,hogy fent maradtak!
És kb ennyivel le lenne rendezve. Egyikünknek se jelentene problémát, de minek tartogatni az ilyen dolgokat...
A tárgyakat megtartottam, mert ugyan tőle kaptam, de használom őket és szeretem. (nincsen porfogóm, azt lehet tovább adtam volna mondjuk húgomnak aki szereti az ilyeneket történet nélkül)
A képeket pedig csak telefonból töröltem. Én se érzem kellemetlenül magam és mostani barátom se akad ki rosszabb pillanatában azon ha véletlenül valamit keresve előkerül exről egy alvós kép vagy egy sörözésről vagy bármi olyanról, ami csak azért van, mert ex volt rajta és akkor mikor együtt voltunk jó volt nézegetni mikor nem tudtunk találkozni. De pl gépen ott maradtak, valamelyik eldugott almappában. Ha véletlen összeomlik a rendszer és nincsenek kimentve sehova akkor meg nem fogok összeomlani, hogy úristen eltűntek, mert ami tényleg fontos azok kivannak dvd-re írva vagy egyéb helyekre feltöltve, lementve.
De az tényleg nem szép dolog ha valaki új barát/barátnő mellett nézegeti az exszel közös képeket vagy épp a "szeretlek Mancika, a te Pistid" típusú tárgyakat őrizgeti. (jó, volt egy ilyen típusú kulcstartóm, azt szakításkor nála hagytam)
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!