Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exről megmaradt képek dolgokat miért kéne kitörölni, kidobni?
Teszem azt szép emlékek a képek,tárgyak.
Az új kapcsolatban miért kéne kidobni?Főleg lányoknál látom,hogy nagyon érzékenyek erre a témára.
Miért nem lehet ezt békén hagyni?
Engem nem érdekel a barátnőm ilyen dolgai.Mert tudom,hogy szép időszak volt neki.
Én írtam azt a választ, ami miatt jött a kérdés :)
Igen, voltak szép emlékeim nekem is adott kapcsolatban, de összességében egy volt kapcsolat, mint emlék, nincs szükségem rá. Jónak indult, de rosszul végződött, ennyi. Nem tartok képeket az exeimről. A nők sem hiszik azt, hogy te bármit is akarnál az exről, de akaratlanul is elkezdik magukat összehasonlítani, elkezd járni az agyuk stb, jobb nem tudni kik voltak az exek :D
L/27
Nem kell megnézni.
Ez a megoldás.Senki se mondta azoknak a lányoknak,hogy megnézzék.
Én barátomnak is van mindenféle mütyürje meg képe az exétől/ről.
Engem nem érdekel, azok csak a múlt részei. Nekem is vannak. Én szeretem az emlékeket, én se törölnék/dobnék ki semmit, másnak se kell, meg amúgy is ki vagyok én ahhoz, hogy "előírjam", hogy mit tegyen a saját dolgaival?
22L
A múlt az életünk része, hozzátartozik az emberehez, azt nem lehet kitörölni, eldobni.
Jó, nyilván nem kell órákig nézegetni a tárgyakat, képeket, az engem is zavarna... De attól hogy ott van a gépen néhány kép, vagy vm tárgy a polcon, esetleg ékszer, ruha, amit hord is, azzal sztem nincs semmi gond.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!