Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk mindig megunják az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk mindig megunják az ilyen lányokat? Vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Eléggé csendes és visszahúzódó lány vagyok, nem vagyok a társaság középpontja, és csak a szűk baráti körömnek tudok úgy igazán megnyílni. Suliban is, mindig meghúztam magam, nem volt nagy szám, mint a többi lánynak,és nem 'nyaltam' úgy, ezért is nem bírom az ilyen lányokat. Komolyabb terveim vannak a jövővel kapcsolatban, elhatározásaim,próbálok jól tanulni.Nem iszom és nem cigizek, nem is fogok. Azt mondták többen is, hogy szép lány vagyok, bejöhetne nekem a modellkedés, de nem vágyok rá, talán kicsit önbizalom hiányos vagyok.Mégis, a természetem miatt, nem mertek közeledni. A mostani barátommal is úgy ismerkedtem meg, hogy előtte sokat beszéltünk így virtuálisan, lemerem fogadni, hogy élőben nem nyitott volna. Azt mondta még az elején, lassan egy éve, hogy pont ez tetszett meg bennem, hogy nem vagyok olyan mint a többi, akiknek csak lötyögés és komolytalanság van szem előtt.

Ekkor éreztem azt, hogy idővel teljesen megnyíltam előtte, önmagamat tudtam adni, aki sokat viccelődik vele stb. És nagyon örültem, hogy végre valakinek fontos vagyok, és értékel.Mikor kettesben voltunk nagyon nagyon jól elszórakoztunk, ő volt az egyetlen, akivel mindent megtudtam osztani, gátlások nélkül. Szexben nagyon bevállalós vagyok, mindenben benne vagyok és ez tetszett is neki.

Viszont, mikor társaságban voltunk, megmaradt az a kis csendes énem, aki nem szól bele mindenbe. És mivel most suli idő van, ott találkozunk többet, így ott nem tudok felszabadult lenni. Azt vettem észre, hogy mostanában olyankor nem nagyon érdeklem. Ha haveri körben vagyunk, csak velük foglalkozik, és szervez valamit, anélkül, hogy engem megkérdezne, hogy mit gondolok, csak néha ha épp észreveszi, hogy ott állok mellette lök egy-egy puszit és annyi.

Valószínűleg a természetem miatt van, és mert visszahúzódó vagyok. Kezdem megint azt érezni, mint mielőtt jártunk volna, hogy nincs senki, aki így is értékel engem, és mindig a háttérbe szorulok.

Szerintetek is az lehet, hogy megunt már? Ő is olyan, mint a környezetemben levő fiúk, akik a felvágós lányokat dicsőítik? Teljesen azt érzem már, hogy néha lesz*ar, és csak azért van velem, hogy neki is 'legyen barátnője'.

Ti mit gondoltok erről?Én hibám? Változnom kéne?17L

2013. szept. 19. 18:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj.Rengeteg fiú szereti az ilyen lányokat.
2013. szept. 19. 18:40
 2/11 libamájaskrumpli ***** válasza:
nem szar le csak tudja hogy te milyen vagy és tiszteletben tartja. Az jobb lenne ha folyton minden fszsággal téged nyaggatna? Na ugye hogy nem?
2013. szept. 19. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:

az írás alapján a te hibáid = 0

talán egy kicsit te is szard le, úgy érzéssel lehet elég lesz neki ennyi, hogy oda figyeljen rád

de akár az is lehet, hogy nem ő az az ember akivel le kell élned az életed ha érted mire gondolok, ilyen az élet " muszájból " ne legyél vele

2013. szept. 19. 18:42
 4/11 A kérdező kommentje:
2. Nem lenne jobb, de nagyon rossz érzés tud lenni, hogy néhány dologban lesz*ar, észre sem veszi hogy ott vagyok, tisztára kiskutyának érzem magam ott mellette...
2013. szept. 19. 18:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Nemcsak Te viselkedsz máshogy társaságban, hanem ő is úgy tűnik. Nem biztos h amiatt amit mondtál.

Egyáltalán nem biztos h megunt. De ha meg is unt, én azt mondom: szerintem az egyediség érték, és a tulajdonságok amiket felsoroltál nagyon előnyösek. Én például szeretem a ilyen lányokat. Nem hiszem h veled lenne baj. A pároddal inkább.

2013. szept. 19. 18:46
 6/11 A kérdező kommentje:
Csináltam már olyat, hogy kicsit visszavettem,és nem mentem vele oda, ahova eddig, és távolságtartóbb voltam, erre felfigyelt,és megkérdezte, mi bajom van,és én elmondtam, hogy úgy érzem, kezd megunni. Erre elkezdett teperni,és kérte hogy legyek már a régi, mert ő úgy szeret. De semmi nem változott...
2013. szept. 19. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
sztem nem unt meg mert minden fiú ha a haverjaival van megőrül egy kicsit :)
2013. szept. 19. 18:51
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor te se csak rá koncentrálj, biztos vannak neked is dolgaid a párodon kívül
2013. szept. 19. 18:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Még a kapcsolatunk elején mindig törődött velem, akárhol voltunk, és többször hangoztatta, hogy hiányzik a társaságom,ahogy elváltunk, de ilyen már nincs...:/arra következtettem, hogy unalmassá vált már neki minden ami velem kapcsolatos.
2013. szept. 19. 18:52
 10/11 A kérdező kommentje:
vannak persze, de rá is mindig van időm, és nem szorítom a háttérbe, ha másokkal is vagyunk.
2013. szept. 19. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!