Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, taszítónak találjátok a furább lányokat?
Nem kinézetre, hanem személyiségre gondolok. Néha képes vagyok tök hülyeségeken röhögőgörcsöt kapni, meg viccből is ilyen nagyon idiótaságokat mondok. Mondok egy példát, pl. németen barátnőmmel azon röhögtünk egész órán, hogy párbeszédet kellett írni, én meg kitaláltam, hogy az egyik nő ázsiai és Frau Lee-nek hívják (Lee asszony) és van egy fia, Csúz Lee meg ilyenek...És ilyen baromságokon szoktam negyed óráig tartó röhögőgörcsöket kapni.
Nagyon hülye vagyok? Léteznek olyan fiúk, akik tolerálják, ha a barátnőjük kicsit nagyon nem normális?
Nálam ez még bőven a normális kategória.
Amúgy nekem is van ilyen. Van,hogyha eszembe jut,hogy "pitét öntéttel" és szakadok :D
Ettől érzed magad furának?
Talán nem is ismersz fura embereket, mint amilyen én vagyok.
Mi kb mindenben az átlagtól eltérőek vagyunk, a többség negatív a kisebbség pozitív irányban más, mint a többi.
(24-f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!