Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyuci pici lánya lennék? Ti taszítónak találjátok ezt?
Apukámmal rossza kapcsolatom, egyáltalán nem is beszélünk, és a helyzet sajnos sosem lesz már jobb... Anyuval viszont nagyon jó a kapcsolatunk, szeretek vele lenni, amikor megy valahova, mindig megyek vele, néha meglátogatom a munkahelyén is. Szeretek vele lenni, és most osztálykiránduláson is nagyon hiányzott. :/
Jó érzés olyan embert szeretni, aki szintén szeret engem. Minden lehetőséget megragadok, hogy anyuval több időt tölthessünk együtt. Nagyon ragaszkodó típus vagyok, ha valakit megszeretek, akkor az már nagyon nehezen tud magáról levakarni.
17'
nem tartom annak, de nekem ez sok lenne, azért a szülőnek is kell magánélet,
egyedüli gyerek vagy ezek szerint, de azok sem egyformák, N
Aranyos, meg teljesen jó, hogy ilyen jóban vagytok az édesanyáddal, de talán már ideje lenne kicsit önállóbbnak lenned, lassan felnőtt nő leszel.
Ezzel nem azt mondom,hogy szeresd kevésbé, csak valószínűleg nem lesz könnyű leválnod róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!