Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, taszítónak találjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, taszítónak találjátok a furább lányokat?

Figyelt kérdés

Nem kinézetre, hanem személyiségre gondolok. Néha képes vagyok tök hülyeségeken röhögőgörcsöt kapni, meg viccből is ilyen nagyon idiótaságokat mondok. Mondok egy példát, pl. németen barátnőmmel azon röhögtünk egész órán, hogy párbeszédet kellett írni, én meg kitaláltam, hogy az egyik nő ázsiai és Frau Lee-nek hívják (Lee asszony) és van egy fia, Csúz Lee meg ilyenek...És ilyen baromságokon szoktam negyed óráig tartó röhögőgörcsöket kapni.

Nagyon hülye vagyok? Léteznek olyan fiúk, akik tolerálják, ha a barátnőjük kicsit nagyon nem normális?

2013. szept. 8. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom hogy nem vagyok fura. A hangok fejemben azt mondják az vagyok, de én nem hiszek nekik.
2013. szept. 8. 18:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Dehogy, szntem nem, én is ilyen vagyok mega barátom is...egy osztályba járunk meg egy padba ülünk...a tanáraink minket meg az egyik barátnőmet hívja az osztály 'bohócainak'...:D...pedig csak tiszta ökörségeken röhögünk.
2013. szept. 8. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
*meg a
2013. szept. 8. 18:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ilyesfajta hülyeség totál bejön, úgyhogy nincs ezzel gond :D Az egy kapcsolatban is jó, hogy tudtok totál baromságokon nevetni, röhögőgörcsöt kapni :D

Én is ilyen vagyok :D

2013. szept. 8. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten előny, ha egy lány ilyen :) Akivel járok, azzal lehessen hülyéskedni is, akár "baromságokon" is. Utálom a megkeseredett, savanyú csajokat.
2013. szept. 8. 19:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen, aki bármilyen hülyeségen képes röhögni xD
2013. szept. 8. 19:19
 17/17 outtatime ***** válasza:

A "lökött" lányok sohasem unalmasak!

Imádom őket (illetve imádtam, az egyiket elvettem) :)

2013. szept. 24. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!