Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti csókolozás kozben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti csókolozás kozben hol szeretitek fogni a lányokat illetve o hol fogjon titeket?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 22:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%

derék, fenék

14/f

2013. aug. 24. 22:07
 2/20 anonim ***** válasza:
47%
Pnáját
 3/20 anonim ***** válasza:
50%
Fenék, punci.
 4/20 anonim ***** válasza:
56%
Fenék,pina,mell
2013. aug. 24. 22:10
 5/20 anonim ***** válasza:
18%
Én a punciját szeretem markolászni, és a legjobb ha közben ő a fenekemet ujjazza. 15/F
2013. aug. 24. 22:11
 6/20 anonim ***** válasza:
80%

hát közepe, fenék, mell, comb (elől, hátul), fej (haj), punci

ő engem: has, fenék, hát, haj, váll, farok, de a fav. az a has.

17/F

2013. aug. 24. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

A mellét nagyon szeretem markolni, bimbókat izgatni.. derék, fenék természetesen, esetleg simogatom/ tenyerembe fogom az arcát :) És persze odalent. Jah, és attól megőrülök ha a hajamba beletúr közbe, vagy a nyakamba kapaszkodik és úgy húz magához. Meg attól is ha a mellkasomon pihenteti a kezét. Igazából mindegy hogy mit csinál, csak legyen szenvedélyes, akár vad!

19/F

2013. aug. 24. 22:15
 8/20 A kérdező kommentje:
és én hova helyezzen a kezem hogy ne legyen kényelmetlen a srácnak?
2013. aug. 24. 22:42
 9/20 anonim ***** válasza:
53%
Az ölembe
2013. aug. 24. 22:45
 10/20 anonim válasza:
100%

drága, a fiúknak tök mindegy hova teszed a kezed, a lényeg, hogy rajta legyen, az nem tehet, ha magad mellett lógatod, az teher neki, mert azt fogja hinni, hogy nem jól csinál valamit.

Azért vagyunk lányok, hogy irányítsunk!

Ha CSAK csókolózni van kedved, egyszerűen, szó nélkül fogd meg a tarkójánál, túrd/masszírozd közben és húzd a szádhoz a száját, a kezed öv felett kalandozzon, én gyurmázom a mellizmot, az oldalán, ha izmos :) de az átlagos fiúk is bírják, ne aggódj, nincsenek cukorból.

Ha tudod, hogy a csókolózásnál többet is szeretnél megengedni neki, akkor a kezed annyira kalandozzon el rajta, amennyit az ő kezének megengednél magadon.

Ha egy fiú megcsókol és ugyanazzal a mozdulattal a keze a puncidnál van, azt vágd pofán! Majd megtanulja, hogy majd odateheti a kezét, ha kéred, vagy odateszed a kezét!

Mindig azt add neki, amit kapni szeretnél és annyit engedj, amennyit szeretnél. Egy férfinak mindig az kell, amit nem lehet, jegyezd meg. Ez mindenre igaz.

2013. aug. 28. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!