Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható, ha egy lány felpofozza a barátját, mert az ismét hazudott neki?

Figyelt kérdés
A barátom már legalább ötödjére hazudott a szemembe és hirtelen felindulásból adtam neki egy pofont. Most nagyon lelkiismeret furdalásom van.Úgy érzem egy dög vagyok. Jogos volt a dolog, vagy ássam el magam örökre?

2013. szept. 19. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én tudom milyen, mikor hülyitenek. Minnél hamarabb, hagyd ott mert később sokkal rosszabb lesz hidd el.
2013. szept. 19. 15:36
 12/14 anonim ***** válasza:

És ettől most neked jobb? Miért nem dobod ki? Nem értelmesebb?

Én speciel akkor pofoztam fel az exemet amikor ő megütött engem, amiért szakítottam vele mert megcsalt. Magyarul az ő pofonját adtam vissza. Nézett is egy nagyot, de azért ne higgye hogy csak úgy pofozkodhat.

Szerintem ezzel nem érsz el semmit. Szakítással annál inkább. Akkor találhatnál normális pasit magadnak.

27/N

2013. szept. 20. 03:14
 13/14 anonim ***** válasza:
A hazudozás jellemhibára utal, amit nem fog sajnos "meggyógyítani" egy pofon, így igazából nem volt értelme. Hirtelen felindulásból viszont néha tesz olyat az ember, amit higgadtan átgondolva nem tenne.
2013. szept. 20. 12:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy pofon az nem felpofozás.De engem ha megütne egy csajom vagy bárki más hát orrba gyűrném érte.:)
2013. okt. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!