Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők! Sírt már előttete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Sírt már előttetek a párotok?

Figyelt kérdés
ha igen milyen okból
2013. szept. 19. 12:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A legnagyobb baj az volt az egészben hogy végül nem lett meg a hármas. (Csak kicsit később a két hölgy 2 húgával)

De sikeresen beadtam az érdeklődőknek hogy leszbikusak voltak és elszöktek kettesben. A kapcsolatunk pedig csak álca volt amíg nem szedtek össze elegendő tőlét a külföldi élethez.

2013. szept. 19. 13:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocika a fontos, hogy megvolt az édes hármas. Gondolom, hogy a két meghalt nőnek még vannak húgaik, akikkel még csinálhatod hármasban.
2013. szept. 19. 13:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerencsére még a szüleik is élnek. Viszont eddig csak az egyik anyuka ment bele a hármasba, másikat még győzködnöm kell.
2013. szept. 19. 13:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy sikerülni fog, és nem halnak meg ők is. DE mindenképpen még az édes hármas előtt ásasd meg velük a saját sírjukat, mert ha ők is meghalnak, akkor nem csak az édes hármas marad el, hanem még két sírt is fog kelleni áss.
2013. szept. 19. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
amikor meghalt a nyuszink :( és amikor szakítottam vele
2013. szept. 19. 13:35
 16/17 anonim ***** válasza:
amikor veszekedtem vele és megbántottam :(
2013. szept. 19. 15:38
 17/17 anonim ***** válasza:

igen. volt néhány alkalom.

1. amikor arról mesélt mennyire megviselte, hogy apa nélkül nőtt fel.

2. ehhez a sztorihoz tudni kell, hogy előttem nem volt párkapcsolata, így tapasztalata sem. szóval 3 hete voltunk együtt, amikor a kezével kényeztetett engem, és én életem első orgazmusát éltem át. nem tudom megmagyarázni miért, de sírva fakadtam. erről azt olvastam, hogy érzelmi reakció vagy mi.... ő pedig megijedt, mert azt hitte hogy fájdalmat okozott.

3. ez már a házasságunk alatt volt: azt hitte, hogy elhagyta a karikagyűrűjét. (3 nap múlva megtaláltam, beleesett az egyik bakancsába):)

én szeretem , hogy nem egy gép , és vannak érzései. sose tudnék olyan pasival élni, aki nem tudja kimutatni.

27/N

2013. szept. 20. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!