Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem a páromat legénybúcsúba?
Ugye a gond itt az, hogy nem vetkőzős lányt rendeltek, hanem olcsóbb prostit. A jó minőségű, tényleg csak sztriptízt vállaló lányok drágák.
A prostik is vállalnak ilyen felkéréseket, csak sokkal olcsóbban + általában mindig van 1-2 pasi, aki még fizet egy kis extráért.
Egyébként tényleg rossz az a kérdés, hogy elengedd-e. Ha zavar, max. megkérheted, hogy ne menjen. Engem is zavarna, és ezt őszintén elmondanám a páromnak. Inkább, minthogy utólag legyen belőle cirkusz. Elmondanám, megmondanám, hogy örülnék, ha ezt most kihagyná.
Ettől függetlenül, ha elmenne, akkor sem cirkuszolnék, de nem is esne jól. És nem azért, mert nem bízom meg benne, de ez a proli viselkedés egyszerűen nem a mi világunk.
Sosem értettem, ha valaki házasodni akar, vagy akár csak komoly párkapcsolatban él, akkor mi az, hogy igénye van egy prosti vonaglására a dákója felett?
Akkor nem kell komoly kapcsolat, nem kell házasság.
Kérdező, te lehet, hogy prűdként nem szeretnéd ezt. Bár nem hiszem, hogy ez lenne a prűdség. Én nem vagyok prűd, és én sem szeretném ezt.
Ha megbízol benne, akkor miért nem mehet? És mi az, hogy elengedjem e?
És ezt elviseli? Még egy jó házasság esetén is fontosak a barátok. A feleségek is szoktak menni ÖTYE -re.
A sztripper csajok java része nem kvrva.
Azzal többet kereshetnének. Az más kérdés, hogy pár prosti próbálkozik legénybúcsúkon is. De ott is a vőlegény kapja a csajt. Szóval mitől félsz? Hogy megnéz egy nőt levetkőzni zenére, és esetleg tetszik majd neki amit lát? Na sag schon, annyi baj legyen. TV-ben ennél többet is lát. Meg a neten. És azzal fogod cikis helyzetbe hozni, ha miattad nem megy el. Másik. Azt mondta, őt ez nem érdekli. Ja, engem sem, mert annyi pénzért amibe ez fáj, nem kell. De ha ott van, jó, hogy megnézem én is. Aztán mi lesz? Hazamegyek a buliról és ha nem vagyok használhatatlanul mocskos részeg, irgalmatlanul rákúrok a csajomra.
Neki jó, nekem jó. Win win helyet.
Szerintem te fap_na vagy.
Jajj, ugyan már... túlreagálod. :)
Most miért baj az, ha megnéz egy ilyet?
Képzeld el, ha elmennél egy Chippendale-re... lenne félnivalója a párodnak?
Most emiatt tényleg azt szeretnéd, hogy kihagyja egy barátja életének fontos eseményét? Ha igen, akkor önző vagy, és semmi keresnivalód egy párkapcsolatban!
Mint nő mondom ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!