Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek, mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, mi lehet a megoldás? Egyedüllétre ítéltettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23 éves fiú vagyok, még életemben nem volt semmilyen kapcsolatom, reálisan nézve a mai világ főbb "értékeit" tekintve nem vagyok egy vonzó személyiség több okból kifolyólag (mielőtt pár elkényeztetett nagyszájú megvádolna önsajnálattal, nem ez a célom, nem igazán látom értelmét sajnáltatni magam, csupán természettől adottan én is vágynék sikerekre, boldogságra és ezeknek egy fontos része hogy egy másik ember szeressen és párkapcsolatban éljen az emberrel szerintem)amit most nem részleteznék. A lényeg, hogy ami a fő problémám azt kezdtem észrevenni, hogy válogatós vagyok a lányok között, nem tehetek róla egyszerűen a tényleg szép, vonzó lányok keltik fel az érdeklődésem, akik okosak, kedvesek és/vagy tehetségesek is. Ezektől a lányoktól pedig eddig kizárólag visszautasításokat kaptam, vagy mert már van barátja, aki jóképű, egészséges és sikeres azaz minden téren kenterbe ver engem vagy még nincs barátja de egyszerűen nem akar engem választani hisz nagyon sok srác közül válogathat kedvére. Ezt én megértem, csak érdekes a természet, hogy nem minden esetben van az, hogy mindenki a saját súlycsoportjában igyekszik pártválasztani. ha nagyon kézenfekvőn és durván akarnám megfogalmazni nem minden 4-es keres magának 4-es társat, mert egyszerűen nem érez vonzalmat, hanem 8-as 9-es 10-es társat keres, nem tudom magam besorolni csak hasra ütés szerűen mondtam számokat. Mi a véleményetek erről?

2013. szept. 19. 00:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

7es vagyok...

lehet mondani a kérdezőnek, hogy adjon lejjebb az igényeiből, de azzal akkor nem fog elérni semmit, ha lejjebb ad, és pl összejön egy olyan csajjal akivel nem működik a kémia... nem vonzódik hozzá. akkor bukta az egészet, akkor csak kín lesz és ugyanígy csalódni fog. nem?

mert lehet hogy ő mondjuk egy 7es, és egy 8-9eshez vonzódik. de ha lejjebb ad, akkor pl egy 6oshoz nem fog vonzódni,ha meggebed akkor se. úgy meg halálra van ítélve a kapcsolat. tehát = csalódás és = elmegy a kedve a kereséstől, ami meg nem jó.

2013. szept. 19. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne vedd zokon kérdező de mindig itt sírnak magadfajta srácok h nincs senkijük.

Talán járj egy kicsit többet társaságba és lesz v kid.

Olyan nincs h nem kellesz senkinek.

Bár általában a nők az érettebb anyagi biztonságot nyújtó pasikat szeretek.

De nyugi biztos találsz valakit ha mást nem lesz egy 120 kilós b nőd. Az is több mint a semmi.

2013. szept. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!