Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó megoldás?
Egyértelműen nem érzed így jól magad, a párod pedig már egy éve ezt csinálja veled, a leírtak alapján pedig semmi jelét nem mutatja annak, hogy ez valamilyen formában megoldódjon.
Gyakorlatilag osztozol a párodon, még ha nem is testileg, de lelkileg mindenképpen. Ez talán rosszabb.
Szerintem ha valaki elvágyódik a kapcsolatából, ott nem lehet szerelemről/szeretetről beszélni. Ha már egy harmadik bekerül a látókörbe, az okkal történik. Lehet, hogy szeret téged, de nem hinném, hogy párjaként, inkább valami miatt, talán a megszokás, talán mert így kényelmes neki.
Én pont ugyanilyen helyzetben vagyok most.
Csaj vagyok, van egy barátom lassan két éve. Most a suliban van egy új srác, itt lakik nem messze (kb 3 percre), és néha megvár, mikor megyek suliba reggel. Először nem nagyon érdekelt, de amikor a páromnak elmondtam (gyakran szeret engem féltékennyé tenni, ezért "bosszúból" elmondtam ezt neki) egyből azzal jött, hogy akkor menjek hozzá, csókolgassam őt, stb. Persze félig csak viccből, de féltékeny lett. Azóta is néha felhozza, hogy biztos vele beszélgettem ma is, stb. Pedig sokat nem is beszéltünk, max 2x eddig. De valahogy azóta egyre többet jár a fejemben az új srác, én sem értem miért, hiszen annyira nem is tetszik...
Szóval én úgy gondolom, azért érdekel ennyire, mert a párom szinte rábeszélt, illetve néha durván beszélt velem, talán emiatt keresek valaki mást, aki hátha kedvesebb lesz. fogalmam sincs :D de nem akarok én se szakítani, hisz én is nagyon szeretem őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!