Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek, mi lehet a megoldás? Egyedüllétre ítéltettem?
Ahogy te is írtad, ha egy álom nőt szeretnél magad mellé ahhoz teljesíteni is kell valamit.
Ergo az alábbiakat teheted:
1.) Tovább elmélkedsz a dolgon és egyedül öregszel meg.
2.) Egyedüllétre ítéled saját magad és szintén magányos maradsz.
3.) "Beéred" egy "nem álom nővel". (azért írok idézőjelet, mert ez úgy hangzik, mintha árucikként hivatkoznék a női nemre, ami nem áll szándékomban).
4.) Teszel azért, hogy olyan eredményeid legyenek, ami miatt már egy ilyen nőt is meg tudsz szerezni.
Én csak annyit fűznék ehhez az egészhez, hogy teljesen rossz oldaláról közelíted meg az a dolgokat!
Szó szerint, alárendeled magad az állításaidnak, és elfogadod, hogy ilyen vagy.
Azt hiszed, hogy a világgal van a baj, pedig csak te nem teszed meg a szükséges lépéseket, hogy elérd amit akarsz. (váltóz meg, minden ember a saját sorsa kovácsa)
Hol van az előírva, hogy jóképű, egészséges és sikeresnek kell lenni valakinek, hogy kapcsolatai legyenek?
Eleve negatívan állsz a dologhoz, vagyis 0 az önbizalmad.
"nem akar engem választani, hisz nagyon sok srác közül válogathat kedvére"
És ez a képlet fordítva is igaz!!!
Szerintem kicsit adj le az igényeidből és növessz egy új tököt magadnak.
Legyél olyan mint a többi férfi és bizonyítsd be, hogy te is vagy akkora csibész, hogy lazán becsajozol.
" érdekes a természet, hogy nem minden esetben van az, hogy mindenki a saját súlycsoportjában igyekszik pártválasztani"
Nagyon unom már az ehhez hasonló gondolkodásmódot, beírásokat. Mindenki úgy keres magának párt ahogy akar.
Mi ez a marhaság, hogy aki pl csúnyább, kövérebb stb, az ne válogasson? Hanem érje be az igénytelen , rohadófogú,vagy éppen bunkó partnerrel, mert neki úgy se jut jobb? Hagyjuk már ezt.
Én a csúnyácskább kövérkébb kategóriás nő vagyok, magyarul a társadalom szerint a legalja...
érdekes módon olyan pasi lett a férjem akit én helyesnek, kedvesnek tartok,)más is mondta már rá, hogy jó pasi), tehát tetszik a külseje, és még a személyiségünk is passzol.
Vagyis ez a kategorizálás egy hülyeség. Én nem és nem maradtam olyan pasi mellett aki megcsalt, megütött, és a kapcsolatunk nagyobb részében sem bánt velem úgy ahogy megérdemeltem volna. Csak azért mert én a ronda ne válogassak.
Igaz, hogy 5 év keresgélés után , 24 évesen ismertem meg/jöttünk össze, de akkor is megtörtént.
Szóval, igen, ez most közhelyes meg minden, de nagyon nem a külsőn múlik az, hogy találsz e magadnak párt. Hanem a belső értékeken. A férjem se kellett volna ha egy tuskó lenne aki bánt, és rosszul bánik velem...
Csak külsőségekkel, talán meg lehet fogni valakit, de megtartani már nem.....
27/N
Kedves #7 válaszoló! Ne értsd félre, nem degradálni akarlak!
Azért ez nem ennyire komplex!
Az első mondatottban és idézetedben, azt állítod, hogy az igen is működik:
Hogy bedobjuk a gyereket a mélyvízibe és meglátjuk tud e úszni!
(szerintem elég nagy lenne a lemorzsolódási arány, ha ezt a képletet követné mindenki)
Érdekes, hogy arra buzdítod, hogy nyugodtan tegye magasra a lécet, de egyből cáfolod ennek helyességét a saját példáddal.
Hisz leírod, hogy te sem elsőre találtad meg életed szerelmét, hanem sok-sok csalódások és kapcsolatok, tapasztalatok árán!
Vagyis volt időd fejlődni, és nem elsőre sikerült összehozni a tutit!
Én úgy vallom, hogy akármilyen új dologba kezd bele az ember, (legen az csajozás, makettozás, bélyeg gyűjtés) először az alapoknál kezdje!
A súlyemelő sem egyből a 100kilóval kezdi.
Ha már vadászni megy az illető, ne akarjon egyből a nagy vadat elejteni "0 tapasztalattal", mert annak csak pofára esés az eredménye, és végképp elmegy a kedve az egésztől!
Előbb a könnyebben kapható (ám az ízlésének megfelelő) társaságot keresse, kezdésnek!
És ha már idővel tapasztalatot szerzett, hogy mit hogyan csináljon ahhoz, hogy elbűvölje a kiszemelt választottját.
Utána már bátran, mondhatni a megszokott rutinnal vetheti be magát a sűrűjébe
Abban 100% igazad van, hogy mindenki úgy keres magának párt ahogy akar. Hiszen ez nincs törvénnyel korlátozva.
Lehet, unod az ehhez hasonló dolgokat, de ez nem véletlen, hogy azt tanácsolják egy "kezdőnek", hogy előbb kicsiben próbálkozzon. (mert akkor jobbak az esélyei)
Sokan azt írogatják, hogy a szépség relatív, ami igaz is, hisz az is létező jelenségként definiáljuk.
DE igazából amellett, hogy a szépség relatív, a szépség szubjektív is!
Vagyis minden embernek saját magából fakadó az ezzel kapcsolatos megítélése.
Röviden: ami az egyiknek szép, a másiknak ronda.
És pont ezért kategorizáljuk, rangsoroljuk egymást és magunkat!
Megjegyzem: Ennek elég nagy részének a média is a felelőse, megad egy irányvonalat, amit az átlag birkaember, rendre követ.
Kezdj olyanokkal akik nem utasítanak vissza. Tanulj meg mindent amit lehet, utána jöhetnek ezek a csajok.
Szerinted mit tudsz nyújtani egy tapasztalt luvnyának, ha semmit nem tudsz? :-)
Köszönöm a válaszokat.
7-es: ezért írtam azt, hogy "nem minden esetben" mert mindig van kivétel, továbbá azt sem írtam, hogy a belső értékek abszolút 0%-kal számítanának bele a párválasztásba és rangsorolásba, ami valóban összetett szám, benne van a külső, a személyiség, az anyagiak, a sikeresség, az egészség, stb... és ezek a faktorok mindenkinél más arányban határozzák meg, hogy adott személy szemében az illető "hányas"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!