Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?
Sajnos nem hinném hogy ebben bárki mérvadó tanácsot tudna adni. Állj elé ugyanezzel, és beszéljétek meg. Ennél jobbat nem tudok mondani.
Őt innen nem ismeri senki, általánosítani ebben a kérdésben nem lehet mert nem tudjuk az ő fejében mi játszódhat le. Lépj a tettek mezejére és derítsd ki.
kérdezd meg tőle.. elképzelhető hogy komolyan gondolja az is hogy egy skalp vagy neki.. ezt ő tudja.. mi nem..
szóval beszéld meg vele hogy mit szeretnél és kérdezd meg hogy ő mit szeretne.
Ezen rágódok már régóta,de a munkahelyünkön alig van lehetőség kettesben maradni. Amikor sikerült,nekirugaszkodtam és utaltam rá,hogy nem lenne ellenemre ha újra megtenné ezt a lépést... De már nemtudott reagálni,mert bezavart egy másik kolega és csak nézett mélyen a szemembe,aztán huncutul mosolygott rám... De nemtudom,hogy az a mosolya volt: "A markomban vagy...!", vagy az a mosolya,hogy "Végre megvan a nő,aki tetszik...!". Mondom,ha akart volna közeledhetett volna 3 év alatt,meghát csak feltűnt volna,ha akart volna valamit.... Legalábbis azt mondta,hogy az elejétől kezdve tetszem Neki. Megbeszéltük,hogy nem beszélünk erről... Ezek szerint fogjam be,csak skalp vagyok,mert ha nem az lennék,nem hagyná ennyiben....próbálkozna, nem?! Tetszik,de mivel csibész,így nem merek benne bízni... Ehhez kéne mégegy olyan éjszaka,mint az a bizonyos volt,hogy tudjam mit érez,vagy mit nem érez.
Fiúk/Férfiak ez mit jelent nálatok,ha ezt csináljátok?
Elég az általánosság,amíg többre nem jutok.... Köszi az eddigi gyors válaszokat,mentek a zöld kezek! :)
Előző vagyok, érdekelne még, hogy a magánéletéről mennyit tudsz. Mert így elsőre olyan, mintha lenne valakije (feleség, barátnő, élettárs), de feléd is közeledne közben és maga se tudná eldönteni mi lenne a jó.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!