Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy csak egy év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy csak egy év után szeretünk bele valakibe?

Figyelt kérdés

Tavaly ismerkedtem meg a párommal. 3 hónapig voltunk együtt, de szakítottunk, mert ő nem szeretett. Utána barátok maradtunk, néha beszélgettünk telefonon, Facebookon. Májusba közölte velem, hogy szerelmes belém. Nem is akartam elhinni. Azóta együtt vagyunk, minden nap elmondja hogy szeret, nagyon figyelmes velem, kedves, mindenbe segít.

Csak még elég hihetetlen számomra ez az egész. Hiszen én nem változtam semmit. Ugyanolyan vagyok, mint tavaly. Akkor hogyhogy nem szeretett, most pedig mégis azt állítja hogy igenis szeret?

Kérdeztem őt is, azt válaszolta, hogy átgondolta a dolgokat és annyi mindenen mentünk együtt keresztül és annyira az élete részévé váltam, hogy már nem tudna nélkülem élni.

2013. szept. 18. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

igen van..

everything is possible.

2013. szept. 18. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:

3 hónap alatt annyi mindenen mentetek keresztül? Mi mindenen lehet keresztülmenni 3 hónap alatt, volt közben egy világháború vagy megmásztátok a Kilimandzsárot?

Hozzád is van kérdésem, május óta most fogalmazodott meg benned ez a kérdés? Mennyi idősek vagytok, mert lehet becsapsz ezzel a 'a párom' megfogalmazással.

Egyébként meg elárulom neked, a párod futott egy darabig egy (vagy akár több) olyan busz után ami végül nem vette fel. Ezek után rájött, hogy te vagy a legrendesebb nő a világon és visszasomfordált hozzád.

És jelen pillanatban ezt ő valóban igy is gondolja. Kérdés hogy ez igaz e, mert mi lett volna akkor ha az a busz felveszi, ugyanis ez döntés már nem tőled, nem is a párodtól, csak attól a bizonyos busztól függött.

2013. szept. 18. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van...Ismerek olyat is, aki 2 év után...sőt, olyan is, aki 3. :D
2013. szept. 18. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én majdnem 1 évig együtt voltam valakivel, és amikor szakítottunk (decemberben), utána még kinyögte, hogy jó fej vagyok, de nem is volt belém szerelmes... ezzel annyira megbántott, hogy fél évig rá se bírtam nézni más srácra... erre amint végre túlléptem, és elkezdett alakulni valami egy másik sráccal (most augusztusban), hirtelen elkezdett írogatni, hogy szeret, és hiányzom neki...

közben meg belezúgtam a másik srácba, és nem bírnám elengedni, de attól még rosszul érzem magam emiatt...mert amúgy nincs elég gondom... :/

Nekem ez nagyon valószínűtlen volt :/

2013. szept. 18. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg, az lehet amit itt írt valaki. Próbálkozott másokkal, de lekoptatták, ezért visszament hozzád, mert te nem tetted.

Személy szerint én nem adtam volna még egy esélyt neki... nálam csak 1 esély van. Én nem is vagyok olyan típus akinek hónapokig tart beleszeretni valakibe. elég 1 randi is , viszont ha nem jön az érzés 1 randi alatt , akkor már nem is fog. Én ezt tapasztaltam magamon.

Azért ne éld bele magad túlságosan. Én már nem bíznék benne, ha 3 hónapig hülyített...

27/N

2013. szept. 19. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!