Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valakibe életünk végéig szerelmesek legyünk?

Figyelt kérdés

2008-ban jöttem össze az exemmel. 16 éves voltam,mondanom sem kell,első nagy szerelem. Mint a nagy tiniszerelmek többsége,ez is véget ért,2 évet voltunk együtt. Sajnos nagyon fiatalok voltunk mindketten,rengeteget hisztiztem,féltékenykedtem és ez lett a vége. Mindkettőnknek van azóta "új" kapcsolata,mindkettőnknek két éve. Ám most nyáron úgy hozta a sors,hogy mindketten szakítottunk párjainkkal,szinte ugyanakkor,egyik este pedig 2 év után elkezdtünk beszélgetni,éjféltől hajnal ötig. Egy héten át minden egyes nap így ment,végül hajnalok hajnalán találkoztunk. Mondanom sem kell,mi történt köztünk... Ezután még találkoztunk párszor,utoljára pedig ottaludtam nála. Azon az estén nagyon közel kerültünk egymáshoz érzelmileg,utána már kevesebbet beszéltünk,nem találkoztunk többet,végül pedig mindketten visszamentünk a párjainkhoz. Nagyon rossz,mert akkor nem mertem az érzéseimről beszélni,ahogy ő sem,de mióta szakítottunk erre vártam. Próbáltam elfelejteni,mindent megtettem,de nincs olyan nap,hogy ne jutna az eszembe,rengeteget álmodok vele. Nem tudom mit tehetnék,szeretném elfelejteni,mert már mindketten mással vagyunk,az alkalmat elhalasztottuk,ami előttünk állt.:( De így nagyon rossz,hogy 2 évvel a szakításunk után is így érzek.

21/L

2013. szept. 6. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Én 11 év után még mindig szeretek egy fiút (azaz most már férfit) pedig azóta mindkettőnknek van valakije. Azt hiszem, ez most már örökre így marad....ő az egyetlen akitől megremeg a lábam....mi is elszalasztottuk az alkalmat és az nem jön már vissza.....
2013. szept. 6. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!